‹ Alle nieuwsberichten

Sony presenteert Xperia L1, interessant budgettoestel

Sony presenteert Xperia L1, interessant budgettoestel

Eind april kunnen we weer uitkijken naar een nieuw toestel uit de populaire Xperia-reeks van Sony: de Sony Xperia L1. Dit toestel biedt uitstekende specificaties voor een zeer vriendelijke prijs. Je leest hier alles over dit goede toestel!

Opvallend scherm en design

Met het LCD-scherm van 5.5 inch kijk je haarscherp video’s in hoge kwaliteit. Door het gekromde oppervlak, de zeer smalle randen en 1280x720 pixels ontgaat je ook tijdens het gamen geen enkel detail. De L1-toestellen verschijnen in drie kleuren: zwart, wit en roze. Voor ieder wat wils dus! Het ontwerp van de Sony Xperia L1 toont sterke gelijkenissen met duurdere, high-endtoestellen uit de Xperia-serie. De L1 is dus luxe behuisd!

Camera’s

Aan de achterkant van het toestel bevindt zich een 13-megapixelcamera. Deze is makkelijk in het gebruik waardoor je geen moment meer hoeft te missen. De camera legt elk moment vast vol heldere kleuren, zo herbeleef je dus je favoriete momenten in levensechte kwaliteit! Aan de voorkant van het toestel is de selfiecamera gevestigd van 5 megapixels. Zo sta je er ook zelf altijd goed op!

Onder de motorkap

De Sony Xperia L1 bevat een quadcore-processor. Met de L1 kun je dus gamen zonder haperingen! Met een kloksnelheid van 1,5GHz is het toestel erg snel en met 2 GB RAM-geheugen kun je naar hartenlust multitasken. Handig als je vaak meerdere apps tegelijk gebruikt! Daarnaast beschikt de L1 over de nieuwste Android-versie: Android Nougat.

De krachtige accu heeft een capaciteit van 2620 mAh. Dit betekent dat de batterij van het toestel niet snel leeg zal gaan. Zo ben je dus de hele dag bereikbaar voor al je vrienden, zonder tussendoor je telefoon op te hoeven laden!

Beschikbaarheid

Het toestel is al voor te bestellen via Belsimpel.nl en moet vanaf eind april in de winkels liggen. Het toestel komt beschikbaar in het zwart, wit en roze.

Meer nieuws over: