‹ Alle nieuwsberichten

Samsung lanceert UNPACKED 2017-app

Samsung lanceert UNPACKED 2017-app

Over twee weken zullen waarschijnlijk de Samsung Galaxy S8 en S8+ onthuld worden. Onderhand wordt er al uitvoerig gespeculeerd over de nieuwe toestellen, zo beweerde een bron vorige week dat de nieuwe vlaggenschepen over gezichtsherkenning en irisscanners zullen beschikken. Nu heeft Samsung alvast een app in de Play Store gelanceerd: UNPACKED 2017.

Unpacked

Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar weer een Unpacked-evenement door Samsung georganiseerd waar nieuwe toestellen worden aangekondigd. Dit jaar is dat op 29 maart en kunnen we de Galaxy S8 en S8+ verwachten. Nu, twee weken voor het evenement, heeft Samsung ook alvast een bijbehorende app gelanceerd.

De Samsung app

Je kunt de UNPACKED 2017-app in de Play Store  vinden. Het homescherm van de app toont een teller die aftelt naar 29 maart. Met deze app kun je onder andere je e-ticket voor het evenement laden waardoor je niet lang in de rij hoeft te staan bij de deur. Registratie is echter pas mogelijk vanaf een week voor het evenement: volgende week woensdag dus.

De app is ook interessant voor gewone stervelingen zoals jij en ik die niet zijn uitgenodigd: op 29 maart zal de aankondiging via een livestream in de app te volgen zijn. Voor nu zijn er alvast video’s te vinden met teasers.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S8 en S8+? Volg dan onze website voor het laatste nieuws! Ook zitten we op 29 maart klaar om live verslag te doen van het Unpacked-evenement.

Bron: Android World

Meer nieuws over: