‹ Alle nieuwsberichten

Tijdelijk een Sony Extra Bass Speaker twv €169,- cadeau bij een Sony Xperia XZs

Tijdelijk een Sony Extra Bass Speaker twv €169,- cadeau bij een Sony Xperia XZs

De Sony Xperia XZs is het nieuwste vlaggenschip van Sony dat vorige week op het Mobile World Congress is gepresenteerd. Een stijlvol toestel met ’s werelds eerste Super slow motion camera. Als je deze pre-ordert tijdens de actie-periode, krijg je tijdelijk een Sony SRS-XB30-speaker cadeau bij de Sony Xperia XZs!

Het nieuwste toptoestel van Sony is vanaf 13 maart te pre-orderen. De Xperia XZs is het eerste toestel van Sony dat beschikt over de nieuwe Motion Eye camera. Deze nieuwe super-camera van Sony is in staat om in Super slow motion te filmen met 960 beelden per seconde, 32 keer langzamer dan de realiteit en vier keer langzamer dan slow motion functies die tot nu toe beschikbaar waren in smartphones. Een echte game-changer op het gebied van camera dus.

Het ontwerp van dit toestel is goed doordacht en dat merk je meteen. Er zijn premium materialen gebruikt, zo is de achterkant gemaakt van het duurzame ALKALEIDO-metaal. Het beeldscherm is gemaakt van Gorilla-Glass, waardoor het display minder snel krast.

Met de Sony Xperia XZs kun je muziek luisteren in de hoogste kwaliteit dankzij Hi-Res Audio, en kun je je helemaal afsluiten met Digital Noise Cancellation. Het is geen enkel probleem zware apps of games te spelen, dankzij de processor met vier kernen en veel rekenkracht. Je maakt eindeloos foto’s door het uitbreidbare 32GB opslaggeheugen. Met de vingerafdrukscanner aan de zijkant van het toestel ontgrendel je de telefoon in een oogwenk.

Pre-order en ontvang tijdelijk een speaker cadeau!

De Sony Xperia XZs is nu te pre-orderen. Wacht daar niet te lang mee, want je krijgt er tijdelijk een zeer krachtige Sony Extra Bass speaker ter waarde van €169,- bij! Met de ‘Extra Bass’ knop haal je alles uit je favoriete nummer en ontgaat je geen detail.

De Sony SRS-XB30-speaker is gemakkelijk mee te nemen dankzij het compacte ontwerp en de mogelijkheid om draadloos muziek af te spelen. De batterij gaat lang mee en het design is waterbestendig, dus je kunt de speaker zowel binnen als buiten gebruiken!

Van 13 maart tot en met 3 april krijg je de speaker cadeau bij een pre-order van de Sony Xperia XZs. Klik hier voor een uitgebreide toestelbeschrijving en verzilver de actie hier!

Meer nieuws over: