‹ Alle nieuwsberichten

Review de Wileyfox Swift 2X voor ons!

Review de Wileyfox Swift 2X voor ons!

De Wileyfox Swift 2X staat op nummer 1 in onze ‘prijs-kwaliteit’-toplijst. Wij horen graag wat jij van dit toestel vindt. Daarom geven we er een weg, in ruil voor een objectieve review!

De Wileyfox Swift 2X staat op nummer 1 in onze ‘prijs-kwaliteit’-toplijst, samengesteld door onze toestelspecialisten. We horen graag of jij het hier mee eens bent en geven er daarom eentje weg.

De Wileyfox Swift 2X Gold

De Wileyfox Swift 2X Gold is, zoals gezegd, een toestel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het toestel heeft een 5.2-inchscherm met een full HD-resolutie van 1920x1080 pixels. De beeldweergave is dus haarscherp. Erg geschikt voor het bekijken van foto’s of video’s en het spelen van games. Dankzij de grote batterij van 3000mAh, kom je niet snel met een lege batterij te zitten. Erg prettig!

Dat is niet het enige wat dit toestel tot een topper maakt. De Swift 2X valt ook erg op door het besturingssysteem. De Wileyfox-toestellen draaien namelijk Cyanogen. Dit is een zeer uitgeklede versie van Android, waardoor er bijzonder weinig bloatwear op het toestel staat en je maximaal gebruik kunt maken van je opslagruimte van 32 GB. Ook geeft dit veel meer mogelijkheden tot het personaliseren van de software. Bovendien krijgt dit besturingssysteem altijd zeer snel de nieuwste updates. Daardoor ben je bijna altijd direct up to date en beschik je over de nieuwste beveiliging.

De Wileyfox Swift 2X Gold beschikt over een Snapdragon 430-chipset van Qualcomm en 3 GB werkgeheugen. Hierdoor is het toestel snel en kan veel informatie in korte tijd verwerken. Dankzij de dualsim-functie kun je twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken. Ten slotte heeft het toestel een 16-megapixelcamera aan de achterkant en selfies maak je met de 8-megapixelcamera aan de voorkant van het toestel.

Wat moet je doen?

Wil jij een objectieve review voor ons schrijven, waarin je laat weten wat jij van de Swift 2X vindt? Daarna mag je het toestel natuurlijk gewoon houden! Zo geef je je op:

  • Like onze Facebookpagina;
  • Deel en like het bericht van deze actie op onze Facebookpagina;
  • Vertel onder dit bericht wat jij het belangrijkste vindt aan je smartphone;
  • Heb je gewonnen? Schrijf een objectieve review over de Wileyfox Swift 2X Gold.*

*Klik hier voor de details, spelregels en algemene voorwaarden. Voor het versturen van het toestel vragen wij €50,00 borg. Na inlevering van de review wordt het bedrag teruggestort.

Meer nieuws over: