‹ Alle nieuwsberichten

Google Pixel krijgt dit jaar een opvolger!

Google Pixel krijgt dit jaar een opvolger!

Hoofd hardware bij Google, Rick Osterloh, vertelde in een interview met AndroidPit dat we kunnen rekenen op een opvolger van de populaire Google Pixel smartphone.

De Google Pixel, die vorig jaar is verschenen, kon al op veel populariteit rekenen in onder andere de Verenigde Staten. Zo veel zelfs dat Google amper aan de vraag kan voldoen. Naast de ‘gewone’ Pixel met een 5.0 inch beeldscherm, is vorig jaar ook de Pixel XL uitgebracht. De toestellen verschillen weinig van elkaar. Verschillen zijn dat de Pixel XL met 5.5 inch een slag groter is dan zijn kleine broertje. Ook de batterij is met 3450mAh bij de Pixel XL wat groter, versus respectievelijk 2770mAh bij zijn kleinere variant.

Het is niet te verwachten dat de prijs van de Pixel 2 lager zal zijn dan die van zijn voorgangers. Sommige mensen vonden deze aan de hoge kant, zeker in vergelijking met de Nexus-serie. Hier krijg je echter wel een high-endtoestel voor. Osterloh zegt niet van plan te zijn af te wijken van dit patroon: “Pixel blijft premium.”

Een releasedatum van de opvolger van de Pixel smartphones is nog niet bekend. Osterloh zegt nog geen specifieke datum te geven, maar vertelt dat er een zeker ritme in de smartphone-industrie zit. Hij heeft aangegeven dat Google zich hieraan wil houden en dat we dus dit jaar nog een opvolger van de Pixel kunnen verwachten.

Via onze website houden we je uiteraard op de hoogte van het laatste nieuws over deze opvolger van Googles populaire smartphone. Houd daarvoor deze link in de gaten!

Bron: AndroidPit

Meer nieuws over: