‹ Alle nieuwsberichten

ZTE presenteert drie nieuwe toestellen op het MWC!

ZTE presenteert drie nieuwe toestellen op het MWC!

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona onthulde de Chinese ontwikkelaar ZTE de Blade V8 Lite en de Blade V8 Mini. Opvallend aan de Blade V8 is de dubbele camera aan de achterkant. Naast deze twee toestellen werd ook de Nubia N1 Lite gepresenteerd.

ZTE Blade V8 Mini

Zoals te verwachten is als je naar de naam kijkt, is de ZTE Blade V8 Mini kleiner dan de Blade V8. De Mini heeft een 5-inchbeeldscherm en de ‘gewone’ V8 een 5.2-inchdisplay. DE ZTE Blade V8 Mini beschikt over 16GB intern geheugen, dat met een microSD-kaart uit te breiden is tot 256GB . De metalen behuizing, met aan de voorkant een ronde home-knop is een design dat we vaker zien op de markt. Zoals gezegd is de echte eye-catcher aan dit toestel de dubbele camera aan de achterkant. Door de combinatie van een 13- en een 2-megapixelcamera kun je met de ZTE Blade V8 Mini 2 3D-foto’s maken.

In de V8 Mini

De ZTE Blade V8 Mini heeft een Qualcomm Snapdragon 435-processor en 2GB RAM. Verder draait het toestel op de nieuwste versie van Android: Android 7.0 Nougat. Hier hebben ze wel hun eigen MiFavor 4.2 aan toegevoegd. Aan de achterkant van het toestel, onder de camera, bevindt zich een vingerafdrukscanner die naar eigen zeggen binnen 0.3 seconden je telefoon kan ontgrendelen. Je laadt de 2800mAh-batterij op met een micro USB.

ZTE Blade V8 Lite

De vormgeving van de Blade V8 Lite lijkt op het ontwerp van de Blade V8 Mini Net als de Blade V8 Mini beschikt de Lite over een 5-inchbeeldscherm. Met de octacore-Cortex-A53-processor met een kloksnelheid van 1.4 Ghz, is de Lite iets langzamer dan de Mini-uitvoering van de Blade V8. Aan de achterkant van het toestel bevindt zich een 8-megapixelcamera met flitser en aan de voorkant een 5-megapixelcamera. Net als bij de ZTE Blade V8 Mini is de vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel gevestigd en draait het toestel op Android 7.0.

ZTE Nubia N1 Lite

Ook in de Nubia-lijn werd een nieuw toestel gepresenteerd. De Nubia N1 Lite heeft een 5.5-inchscherm. De telefoon beschikt over een quadcore-processor en 2GB RAM-geheugen. Aan de achterkant van het toestel bevindt zich een 8-megapixelcamera met flitser, aan de voorkant van de smartphone zit een 5-megapixelcamera. Verder heeft het toestel een 3000mAh-batterij en 16GB intern geheugen, uit te breiden tot 32GB. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow.

Beschikbaarheid

Het is nog niet duidelijk wanneer de toestellen in Nederland beschikbaar worden. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.