‹ Alle nieuwsberichten

Vijf Wiko-telefoons gepresenteerd op het MWC!

Vijf Wiko-telefoons gepresenteerd op het MWC!

Wiko pakte gister erg uit tijdens de presentatie op het MWC. De Franse fabrikant presenteerde maar liefst vijf nieuwe smartphones! Lees hier alles over de toestellen.

Wiko Upulse & Wiko Upulse Lite

Bij de Upulse en de Upulse Lite is gefocust op de beeldervaring en dat maakt deze toestellen erg geschikt voor multimedia-gebruik en entertainment. De Upulse heeft een 5.5-inchbeeldscherm met licht aflopende randen. De Upulse Lite is de iets kleinere versie van de Upulse en heeft een display van 5.2 inch.

Beide toestellen hebben een selfiecamera van 8 megapixels en de camera aan de achterkant van het toestel heeft 13 megapixels. Ook beschikken beide toestellen over een groot werkgeheugen van 3 GB en een quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.3GHz. De toestellen zullen ook qua prijs niet veel van elkaar verschillen.

Wiko WIM & Wiko WIM Lite

Wiko heeft de speelse traditie om nieuwe telefoons regelmatig een mannennaam te geven, en de Wiko WIM sluit aan in dat rijtje. Bij dit toestel is vooral gefocust op de camera. De telefoon beschikt over de meest recente fotografie-technologie, het toestel heeft namelijk een dubbele camera-setup. Iets wat we alleen nog maar vinden op een klein aantal van de allernieuwste toestellen. Door deze dubbele camera kun je verder inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Deze camera’s hebben beide een resolutie van 13 megapixels.

Opvallend aan de WIM is ook de frontcamera. Deze heeft maar liefst 16 megapixels! Dit is uitzonderlijk veel voor een selfiecamera. Je hoeft je dus zeker geen zorgen te maken over de kwaliteit van je selfies. Bovendien is deze camera ook nog voorzien van een flitser, dus zlefs in het donker maak je scherpe foto’s.

De Wiko WIM heeft een 5.5-inchbeeldscherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. Het toestel heeft een groot werkgeheugen van 4 GB, waardoor het snel reageert en veel informatie in korte tijd kan verwerken. Ook heeft de telefoon een chique, metalen behuizing voor extra stevigheid.

De Wiko WIM heeft ook een kleiner broertje, de Wiko WIM Lite. Die WIM Lite presteert ook zeer goed op cameragebied, maar is iets betaalbaarder dan zijn grote broer. De Lite heeft een andere processor en iets minder werkgeheugen, namelijk 3 GB.

Wiko Sunny MAX

Het sterke punt van de Wiko Sunny MAX is de batterijduur. Het toestel heeft en grote accu van 2500mAh. Hiermee heeft de MAX een standby-tijd van maar liefst 491 uur. Om het maximale uit je telefoon te halen, kun je Phone Assist raadplegen voor tips. Dit is dus een ideaal toestel voor mensen die het belangrijk vinden om erg lang met de accu van hun toestel te kunnen doen.

Wiko Sunny MAX heeft een 4-inchbeeldscherm en komt in een aantal metallic-kleuren. De camera aan de achterkant van het toestel heeft een resolutie van 5-megapixels. Selfies maak je met de 2-megapixelfrontcamera. Ook is het mogelijk om twee simkaarten tegelijkertijd in deze telefoon te gebruiken.