‹ Alle nieuwsberichten

Alcatel presenteert nieuwe toestellen op het MWC 2017

Alcatel presenteert nieuwe toestellen op het MWC 2017

Gister presenteerde Alcatel op het Mobile World Congress in Barcelona de nieuwe smartphones, waaronder de opvallende Alcatel A5 LED. Verder is de zeer betaalbare Alcatel A3 gepresenteerd en komt de Alcatel U5 eraan. Hier lees je alles over deze toestellen!

Alcatel A5 LED

Als eerst de opvallendste telefoon uit het trio: de Alcatel A5 LED. Met de Alcatel A5 LED val je namelijk erg op door de talloze lichtjes op de achterkant van het toestel. Dankzij de met LEDjes bezaaide cover kun je zelf je notificaties ontwerpen, die over de hele achterkant van het toestel verschijnt. Ook voor alarmen en oproepen kunnen lichtshows ingesteld worden.

De Alcatel A5 LED beschikt verder over een 5.2-inch-HD-display en draait op Android 6.0 Marshmallow. De smartphone heeft een 5-megapixelcamera aan de voorkant en een 8-megapixelcamera achter. Dit toestel onderscheidt zich van andere smartphones in deze prijsklasse, vanwege de flitser bij de frontcam. Hierdoor maak je ook bij weinig licht hoogwaardige selfies. Ook de camera aan de achterkant van het toestel heeft een flitser. De smartphone heeft 2GB RAM-geheugen en een octacore-processor.

Alcatel A3

De Alcatel A3 heeft een 5.0-inchbeeldscherm. De A3 maakt met de 13-megapixelcamera aan de achterkant van het toestel zeer scherpe foto’s. Aan de voorkant van het toestel zit een camera van 5 megapixels. Beide camera’s zijn voorzien van een flitser, waarbij wederom de frontflitser opvalt en je veel waar voor je geld geeft. De Alcatel A3 heeft een quadcore-processor met een rekensnelheid van 1.25GHz en 1.5GB RAM-geheugen. Verder beschikt de smartphone over 16GB opslagruimte en een vingerafdrukscanner. Het toestel draait, net als de A3, op Android 6.0 Marshmallow.

Alcatel U5

De Alcatel U5 is van dit trio het meest betaalbare model, en onderscheidt zich van de anderen omdat de U5 op Android 7.0 Nougat draait. Met deze nieuwe versie van Android is het onder andere mogelijk om twee apps tegelijk te tonen in door de splitscreenmodus. De smartphone beschikt over een 5.0-inch-HD-display en een quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.3GHz. Er is 1GB RAM-geheugen aanwezig en 8GB-opslagruimte, dat uit te breiden is tot 32GB. Net als de A5 LED bezit de U5 een 8-megapixelcamera aan de achterkant, en een 5-megapixelcamera aan de voorkant.

Beschikbaarheid

Je kunt deze toestellen binnenkort al pre-orderen op onze website. De Alcatel A3 en U5 worden vanaf mei verwacht en de Alcatel A5 LED is waarschijnlijk verkrijgbaar vanaf juni. Houd hiervoor onze website in de gaten!