Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Eerste indruk van HTC Touch Diamond2 op Tweakers

Donderdag 12 maart 2009, 12:34:02

Tweakers.net kreeg de mogelijkheid met twee verschillende versies van Diamond2 te spelen. De eerste was een testversie, wat te zien was aan het 'thuisknopje' onder het scherm. De tweede had al wel het door Microsoft gewenste Windows-knopje onder het scherm zitten.

Bekend design

Revolutionair is de Diamond2 niet. In het design is de oude Touch Diamond nog overduidelijk te herkennen, en ook hardwarematig is de upgrade beperkt: het toestel heeft dezelfde chipset als zijn voorganger, een iets grotere accu en een groter scherm met een hogere resolutie. Een uitzondering is het interne geheugen, dat bijna driemaal zo groot is geworden. Toch maakt dat de Diamond2 op het gebied van specificaties of design geen baanbrekend toestel.

Touchflo 3D

De software is er echter flink op vooruitgegaan. Touchflo 3D is langzaamaan volwassen aan het worden en omsluit Windows Mobile steeds nauwer. Tevens maakt deze softwareschil het steeds beter mogelijk om het toestel zonder stylus te bedienen.


De volledige review is te lezen op tweakers.net/reviews/1151/1/eerste-indruk-htc-touch-diamond2-pagina-1.html

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl