Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Eerste indruk van HTC Touch Diamond2 op Tweakers

Tweakers.net kreeg de mogelijkheid met twee verschillende versies van Diamond2 te spelen. De eerste was een testversie, wat te zien was aan het 'thuisknopje' onder het scherm. De tweede had al wel het door Microsoft gewenste Windows-knopje onder het scherm zitten.

Bekend design

Revolutionair is de Diamond2 niet. In het design is de oude Touch Diamond nog overduidelijk te herkennen, en ook hardwarematig is de upgrade beperkt: het toestel heeft dezelfde chipset als zijn voorganger, een iets grotere accu en een groter scherm met een hogere resolutie. Een uitzondering is het interne geheugen, dat bijna driemaal zo groot is geworden. Toch maakt dat de Diamond2 op het gebied van specificaties of design geen baanbrekend toestel.

Touchflo 3D

De software is er echter flink op vooruitgegaan. Touchflo 3D is langzaamaan volwassen aan het worden en omsluit Windows Mobile steeds nauwer. Tevens maakt deze softwareschil het steeds beter mogelijk om het toestel zonder stylus te bedienen.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Silver

Apple iPhone SE 32GB Silver

 
Sony Xperia XZ2 Compact Green

Sony Xperia XZ2 Compact Green

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.