‹ Alle nieuwsberichten

Huawei presenteert Huawei P10 en P10 Plus op MWC 2017

Huawei presenteert Huawei P10 en P10 Plus op MWC 2017

Huawei heeft zojuist in Barcelona de P10 en P10 Plus gepresenteerd. Deze stijlvolle smartphones zijn nu als pre-order te bestellen bij Belsimpel.nl! We waren live aanwezig bij het Huawei-evenement en hebben alle informatie direct voor je verzameld.

Tijdens een eigen event op het Mobile World Congress (MWC) heeft de Chinese fabrikant de Huawei P10 en Huawei P10 Plus aangekondigd. De toestellen vallen onder de P10-serie, deze serie volgt de P9-lijn op. Opnieuw is er samengewerkt met de gerenommeerde cameraproducent Leica! De Huawei-telefoons worden uitgebracht met Anroid 7.0 Nougat. Benieuwd naar meer mogelijkheden van de twee toestellen? Je leest het hier!

Huawei P10

Het vlaggenschip van de serie is de Huawei P10. Dit toestel heeft aan de achterkant een dubbele Leica-camera zitten waardoor je superscherpe foto's maakt! Eén van de cameralenzen maakt alleen zwart-wit beelden: zonder een kleurfilter worden foto's en video's namelijk nog scherper. Een belangrijke functie van de hoofdcamera is optische beeldstabilisatie (OIS). Beeldstabilisatie zorgt ervoor dat je afbeeldingen en flimpjes scherp en stabiel zijn, ook al wordt de camera veel bewogen tijdens het opnemen. De dubbele flitser zorgt bovendien voor genoeg licht bij donkere lichtomstandigheden. Met de 8-megapixelfrontcamera maak je ook nog eens de mooiste selfies! De P10 wordt standaard geleverd met 64GB opslaggeheugen. Wil je toch meer apps, foto's of video's opslaan op je telefoon? Je breidt het interne geheugen simpelweg uit met een microSD-kaart.

De Huawei P10 is volledig gemaakt van aluminium en verschijnt in meerdere, stijlvolle kleuren. Door het materiaal voelt de smartphone zeer stevig aan. Ook ligt hij prettig in de hand omdat de achterkant subtiel is afgerond. In de thuisknop aan de voorkant is een supersnelle vingerafdrukscanner verwerkt. Hiermee ontgrendel je je Huawei-toestel in een oogwenk. De Android-telefoon heeft verder een helder en scherp full-HD-display van 5.1 inch groot, een forse 3200mAh-batterij, een razendsnelle Kirin 960 octacore-processor, 4GB werkgeheugen en supersnel 4G-internet.

Huawei P10 Plus

De grote broer van de P10 is de P10 Plus; dit toestel verschilt op een aantal vlakken. Zo is het scherm groter en scherper: een 5.5-inchbeeldscherm met een quad-HD-resolutie van 2560x1440 pixels. Zowel het werkgeheugen als opslaggeheugen is bij de Huawei P10 Plus groter, namelijk 6GB RAM en 128GB intern geheugen. Ook hier kan je het geheugen uitbreiden met een microSD-kaartje. Multitasken kan je zonder haperingen doen; switchen tussen apps gaat namelijk heel vloeiend. De accucapaciteit is ook net even groter, de P10 Plus heeft namelijk een 3750mAh-batterij.

Camera cadeau bij bestelling!

De Huawei P10 of de Huawei P10 Plus kun je nu als los toestel of in combinatie met een abonnement bestellen op Belsimpel.nl. Huawei maakt het nóg aantrekkelijker om een van deze twee toestellen nu al te bestellen, want je krijgt t/m 23 maart een Leica Sofort-camera cadeau ter waarde van €289,-! Dit is een zeer veelzijdige instant-camera, wat betekent dat je foto er direct uitrolt. De sofort-camera maakt foto's van 62mm bij 46 mm en je foto is binnen enkele minuten zichtbaar. Je kunt je foto dus meteen zien en gebruiken! De camera heeft een compact ontwerp en uniek uiterlijk, waarmee je zeker opvalt. Wacht dus niet langer en bestel je Huawei P10 of Huawei P10 direct!

Meer nieuws over: