‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe XpressMusic-modellen van Nokia

Nokia 5730 XpressMusic, Nokia 5330 XpressMusic en Nokia 5030 XpressRadio, dat zijn de drie nieuwe modellen die Nokia op de markt gaat brengen.

Nokia 5730 XpressMusic

De Nokia 5730 XpressMusic is het eerste model in de XpressMusic-serie met een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord, vergelijkbaar met het uitschuifbare toetsenbord van de Nokia N97. Uiteraard is het toestel niet zo geavanceerd als zijn grote broer. Toch zijn de specificaties nog heel redelijk te noemen met een 2" inch QVGA-display, EDGE-supprt, ingebouwde GPS, 3.2 megapixel camera met Carl Zeiss lens, autofocus en
flash en 140MB geheugen.

Nokia 5330 XpressMusic

De Nokia 5330 XpressMusic is een minder uitgebreide variant op de Nokia 5730 XpressMusic maar bevat nog steeds alle functies die het luisteren van muziek eenvoudig maken. Het verschil zit hem in de afwezigheid van ondersteuning voor snel internet en ook het N-Gage platform is niet aanwezig op de Nokia 5330 XpressMusic. Verder is deze telefoon op de vormgeving na het zelfde als de Nokia XpressMusic 5730.

Nokia 5030 XpressRadio

De 5030 XpressRadio ten slotte, moet het vooral van zijn FM-radio hebben. Deze is voor het eerst bij Nokia voorzien van een interne radio-antenne. Je hoeft dus geen headset of speakers aan te sluiten om naar de radio te kunnen luisteren. Het toestel is vooral gericht op de low-budget-markt.