‹ Alle nieuwsberichten

MWC: twee nieuwe midrange Moto's?

MWC: twee nieuwe midrange Moto's?

Aanstaande zondag verwachten we een hoop nieuwe smartphones tijdens het Mobile World Congress. Ook Lenovo, die sinds kort verantwoordelijk is voor het Moto-merk, houdt een persconferentie. We verwachten dat hier de opvolgers van de Moto G4 en de Moto G4 Plus worden aangekondigd.

Geruchten over een Moto G5 en G5 Plus gaan gelukkig al een tijdje rond, dus we weten al een beetje wat we kunnen verwachten. Het lijkt er op dat de twee toestellen net als hun voorgangers weer veel smartphone bieden, tegen wederom een mooie prijs. Beide toestellen zullen volgens geruchten iets kleiner worden.

De G5 krijgt waarschijnlijk een 5-inchbeeldscherm terwijl het display van de G5 Plus naar verwachting 5.2 inch groot wordt. Beide toestellen krijgen een Full HD-schermresolutie, een zeer scherpe beeldweergave dus.

Over de camera’s worden ook al voorzichtig uitspraken gedaan. De G5 krijgt volgens geruchten een 13-megapixelcamera met autofocus. De G5 Plus krijgt waarschijnlijk een zeer goede 12-megapixelcamera met fasedetectie-autofocus, wat nog sneller werkt dan gewone autofocus.

De toestellen worden aangestuurd door krachtige Qualcomm Snapdragon-processoren. Van de G5 wordt verwacht dat er 32GB aan opslag aanwezig is, van de G5 Plus is de aanname dat het geheugen 64GB is. Ook wordt verwacht dat beide smartphones ruimte hebben voor een microSD-kaart.

Al met al lijken het dus weer erg goede toestellen te worden. Ook mogen we weer een zeer prettige Android-ervaring verwachten zonder al te veel onnodige toevoegingen. Aanstaande zondag komen we meer te weten komen over de specificaties, de prijs en een releasedatum. Houd dus vooral onze nieuwsberichten in de gaten als je interesse hebt in de nieuwe Moto-toestellen!