‹ Alle nieuwsberichten

MWC geruchten: Nokia keert terug!

MWC geruchten: Nokia keert terug!

Nokia maakt zondag een flitsende come-back en presenteert naar verwachting maar liefst vier toestellen! Hier lees je alle geruchten over deze toestellen.

Een tijdje terug dook er plotseling nieuws op over een aantal nieuwe Nokia-smartphones met Android. Deze nieuwe toestellen worden geproduceerd door HMD Global, die sinds kort de merkrechten op Nokia bezit. Inmiddels is de Nokia 6 al aangekondigd voor de Chinese markt. Dit wordt een mid-rangetoestel met premium behuizing. Daarnaast gaan er geruchten over een meer high-endtoestel, de Nokia 8. Ook werd genoemd dat Nokia met een nieuwe versie van de 3310 komt, of een eerbetoon aan dit toestel. Wat we ons hier bij moeten voorstellen is echter nog onduidelijk.

Sowieso is het voornamelijk gokwerk wat we van Nokia kunnen verwachten op het Mobile World Congress. Mogelijk wordt de Nokia 6 aangekondigd voor de Europese markt. Ook gingen er geruchten over een Nokia 3 en een Nokia 5, twee budgettoestellen met een mogelijke prijs van €149 en €199. Deze toestellen draaien mogelijk standaard op Android 7, prima instapsmartphones dus! Naast deze toestellen hopen we ook op meer nieuws over de Nokia 8.

Al met al is het dus nog een grote verassing Nokia betreft. Ben jij benieuwd naar de nieuwe smartphone en wat er gaat gebeuren met de Nokia 3310? Houd dan onze nieuwsberichten in de gaten!

Meer nieuws over: