‹ Alle nieuwsberichten

MWC geruchten: de langverwachte BlackBerry Mercury!

MWC geruchten: de langverwachte BlackBerry Mercury!

In aanloop naar ons verslag vanaf het Mobile World Congress, geven we een overzicht van de geruchten over de toestellen die waarschijnlijk gepresenteerd worden tijdens hét smartphone-event van het jaar. In dit artikel aandacht voor de verwachtingen over de BlackBerry Mercury.

Dit weekend is het eindelijk zo ver, het Mobile World Congress gaat van start! BlackBerry zal als een van de eersten een persconferentie houden. Via Twitter hebben zij al gehint naar de aankondiging van de BlackBerry Mercury, het laatste toestel dat door BlackBerry zelf geproduceerd wordt. Wij gaan er dus zeker van uit dat we het langverwachte toestel eindelijk officieel gaan zien.

Er gaan al een hele tijd geruchten over de nieuwe smartphone van BlackBerry. Wat als eerst opvalt is dat bij de BlackBerry Mercury, in tegenstelling tot de BlackBerry Priv, het toetsenbord waarschijnlijk niet achter het scherm verstopt zit. Het toetsenbord zit direct onder het scherm en speelt daarom een grotere rol in het gebruik van de telefoon. Je scrollt, net als bij de Priv, door over het toetsenbord te vegen en nieuw is dat in de spatiebalk naar verwachting een vingerafdrukscanner zit. Boven het toetsenbord vind je een 4.5-inchdisplay.

De BlackBerry Mercury draait op Android met een aantal BlackBerry-toevoegingen. Op deze manier heb je toegang tot al je favoriete Play Store-apps, maar kun je ook direct gebruikmaken van apps zoals BlackBerry Hub (een overzicht van alle inkomende communicatie), BlackBerry Messenger en de DTEK-app om te kijken hoe veilig jouw smartphone is.

Op cameragebied zal dit toestel ook zeker niet gaan tegenvallen. Volgens de laatste geruchten zal de BlackBerry Mercury namelijk dezelfde camera gebruiken als de Google Pixel, die de beste smartphonecamera van dit moment heeft! Al met al verwachten we dus een erg sterk toestel van BlackBerry!

In aanloop naar het MWC geven we een overzicht van de geruchten over de toestellen die op het MWC gepresenteerd gaan worden. Bovendien is Belsimpel.nl aanwezig bij het Mobile World Congress zodat jij meteen alles weet over de allernieuwste smartphones, zoals de BlackBerry Mercury. Houd dus onze nieuwsberichten in de gaten, zodat je direct volledig op de hoogte bent!