‹ Alle nieuwsberichten

Vooruitblik: geruchten over de nieuwste toptelefoons

Vooruitblik: geruchten over de nieuwste toptelefoons

Binnenkort begint het Mobile World Congress en achter de schermen draaien de geruchtenmolens op volle toeren. We hebben een overzichtje gemaakt van de vooruitzichten voor alle verschillende toestellen. Natuurlijk delen we deze voorpret graag met jullie!

Om helemaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in telecomland, zitten we natuurlijk niet stil. Helemaal in de aanloop naar een groot evenement, zoals het MWC, duiken we diep in de geruchten. Om het overzichtelijk te houden zetten we hier onze speciale geruchtenpagina’s op een rijtje. Zo weet je precies waar je moet kijken om helemaal op de hoogte te blijven!

LG G6

We hebben al eerder geschreven over de LG G6. Het Koreaanse bedrijf achter deze smartphone is namelijk al vroeg begonnen met het hinten naar hun nieuwe toptoestel. Zo weten we inmiddels al dat de G6 waarschijnlijk beschikt over een extra groot scherm en een waterproof behuizing. LG heeft bovendien laten weten dat het grote scherm niet ten koste gaat van de handzaamheid. Dit is onder andere bereikt door het gebruik van superdunne randen rond het display. Hoe het toestel er precies uitziet gaan we op 26 februari zien. Op deze dag voorafgaand aan het MWC, presenteert LG hun G6 namelijk officieel aan de hele wereld. Als je op de hoogte wilt blijven over alle laatste nieuwtjes en geruchten over de LG G6, houd dan vooral deze pagina in de gaten.

Samsung Galaxy S8

Ook voor de Samsung Galaxy S8 draait de geruchtenmolen alweer op volle toeren. Logisch, aangezien de Galaxy S7 erg goed is ontvangen. Samsung wijkt dit jaar voor het eerst af van hun vaste release-schema. Zo zal deze Koreaanse gigant hun nieuwe toptoestel niet aankondigen tijdens het MWC. Er is dan ook nog niets officieel naar buiten gebracht over het nieuwe toptoestel. Volgens de geruchten mogen we vooruitkijken naar een strak toestel met smalle randen. Opvallend is dat het erop lijkt dat de Galaxy S8 geen aparte S8 en S8 Edge-varianten meer krijgt. Als we de geruchten mogen geloven zijn beide modellen voorzien van een Edge. We mogen dan wellicht vooruitkijken naar een S8 en een S8 Plus met extra groot display. Of dit precies waar blijkt te zien we voorlopig dus nog niet. Wel heeft Samsung laten weten tijdens de beurs een teaser-video te tonen voor de Samsung Galaxy S8. Wellicht horen we dan nog meer over deze opvolger van de S7! Om direct de laatste nieuwtjes te horen over de Samsung Galaxy S8, voeg je natuurlijk deze pagina toe aan je favorieten.

Samsung Galaxy Note 8

We moeten nog even wachten op de Samsung Galaxy Note 8, maar dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van om alvast een kijkje te nemen naar Samsungs aankomende phablet. Zo beweren bronnen namelijk al dat de Note 8 voorzien zal zijn van een 4K-display voor haarscherp beeld. Ook gaan we weer uit van een krachtige processor en fantastische camera. Omdat een Note-toestel natuurlijk niet compleet is zonder S-pen, gaan we er vanuit dat ook deze weer bij het toestel hoort. Wat voor verbeteringen Samsung er dit keer in heeft aangebracht, is echter nog onbekend. Aangezien het nog even duurt tot de Note 8 uitkomt, hebben we dus extra veel tijd om in de voorpret te delen. Dat doen we dan ook op deze pagina.

iPhone 7S & 7S Plus, of iPhone 8 & iPhone 8 Plus?

Zo rond september 2017 zal Apple de opvolger van de iPhone 7 aankondigen. Welke naam dit toestel krijgt en wat we precies mogen verwachten is zoals altijd bij Apple nog een groot geheim. De ene bron beweert dat deze nieuwe iPhone gewoon de iPhone 7S zal heten. Anderen schrijven echter dat Apple juist de 7S-naam overslaat. Dan zouden we direct doorgaan naar de iPhone 8. Er gaan ook al enkele geruchten rond over de behuizing. Die zou volgens bronnen namelijk nog beter waterproof zijn gemaakt. Sommige bronnen voorspellen bovendien dat de behuizing weer wordt voorzien van glas in plaats van aluminium. Als we de geruchten mogen geloven zijn er bovendien plannen om de iPhone ook van een groot, afgerond display te voorzien. Of we dit terug bij de komende iPhone gaan zien, houden we voor je in de gaten. Zelf op de hoogte blijven? Dan check je de laatste geruchten natuurlijk hier.

Huawei P10

De Huawei P9 was al een populair toestel en Huawei lijkt nu met de P10 die lijn door te gaan zetten. Wat we precies kunnen verwachten is nog niet duidelijk, maar het lijkt duidelijk dat Huawei de P10 op de dag voor het MWC wil aankondigen. Als de geruchten kloppen, mogen we weer uitkijken naar een krachtig toestel met een dubbele camera. Hoe de camera precies werkt is nog niet duidelijk, maar wellicht kunnen we weer uitkijken naar een samenwerking tussen Huawei en Leica. Voor meer informatie over de Huawei lees je hier een overzicht van alle geruchte en nieuwtjes.