‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: februari

Nieuw in abonnementenland: februari

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand februari!

Tot 50% korting bij Vodafone

Well hello! In februari stunt Vodafone flink met de prijzen van alle abonnementen. Je ontvangt tot maar liefst 50% korting op de maandprijzen van de verschillende Start, Smart, Red én Black abonnementen! Zo schaf je al een Vodafone Red Essential-abonnement aan voor slechts €18,- per maand (voorheen €36,- per maand). Met dit abonnement bel en sms je onbeperkt in alle landen van de EU en ontvang je daarnaast een internetbundel van 1500 MB. Hiermee maak je gebruik van je data zowel in Nederland, als de rest van de EU. Wil je de volledige vrijheid om te gaan en staan waar je wilt? Ook het Black-abonnement van Vodafone is deze maand flink afgeprijsd. Je ontvangt onbeperkt bellen én sms’en en een enorme databundel van 25 GB om te gebruiken in de hele EU, Albanië en Turkije van €90,- voor slechts €66,- per maand! Bovendien heb je vanaf nu bij Vodafone de keuze uit meerdere toestelbundels, waardoor je altijd een abonnement kiest dat perfect aansluit bij je wensen!

hollandsnieuwe nu ook 4G

hollandsnieuwe is er nu ook voor wie supersnel internet wil! Voorheen maakte je bij de provider alleen nog gebruik van 3G-internet, vanaf deze maand is de optie voor razendsnel 4G toegevoegd. Internetten bij hollandsnieuwe doe je op het betrouwbare netwerk van Vodafone met maximale snelheden tot maar liefst 150 Mb/s! Zo heb je in heel Nederland beschikking over een uitstekende verbinding. Bij hollandsnieuwe bepaal je bovendien helemaal zelf hoe je het tegoed van je abonnement verbruikt. Je ontvangt één bundel waaruit je belt, sms’t en internet. Daarbij is 1 MB gewoon gelijk aan 1 sms of 1 minuut bellen. Zo kan je je bundel dus ook volledig gebruiken om razendsnel te Facebooken, muziek te streamen en video’s te bekijken met 4G. Je maakt al gebruik van 4G-internet bij hollandsnieuwe vanaf €1,- per maand! De bundel is beschikbaar vanaf Sim Only 500 en hoger. Ervaar het zelf en bestel een van de hollandsnieuwe-abonnementen met 4G op Belsimpel.nl!

Tele2 vergroot databundels

Met een Tele2-abonnement trek je het internet helemaal leeg. Dat bevestigt de provider nog maar eens door de beschikbare databundels te vergroten van 4GB naar 5GB en van 8GB naar 10GB. De prijzen van de abonnementen veranderen daarbij niet. Nieuwe klanten en bestaande klanten die verlengen, krijgen vanaf 1 februari dus 25% extra data zonder meer te betalen! Zo profiteer je maximaal van supersnel mobiel internet zonder het risico op hoge kosten. Met deze enorme internetbundels heb je namelijk genoeg MB's om het de hele maand vol te houden zonder extra databundels aan te hoeven schaffen. Bovendien betaal je tijdelijk geen aansluitkosten bij alle Tele2 Sim Only’s. Dit geldt zowel voor de Sim Only-abonnementen met een looptijd van 1 maand als de varianten van 24 maanden. Hierdoor bespaar je dus nog eens €10,- extra. De nieuwe databundels zijn vanaf nu beschikbaar op onze site.

Alle aanbiedingen vind je vanaf vandaag op Belsimpel.nl!

Meer nieuws over: