‹ Alle nieuwsberichten

Eerste informatie en geruchten over LG G6

Eerste informatie en geruchten over LG G6

In de aanloop naar het Mobile World Congress zetten we vandaag wat feitjes en geruchten over de aankomende LG G6 voor je op een rijtje. 

Met het Mobile World Congress nog maar een maand van ons verwijderd, begint langzaamaan steeds meer informatie te lekken over de aanstaande toptoestellen die daar aangekondigd worden. Zo hebben we de afgelopen tijd al een hoop informatie voorbij zien komen over de LG G6, met vandaag als klap op de vuurpijl: de aankondigingsdatum!

We beginnen bij het grootste nieuws. LG heeft vandaag in een officiële aankondiging bekendgemaakt dat de LG G6 wordt aangekondigd op 26 februari. Dit is één dag voor de aftrap van het MWC in Barcelona. Veel merken grijpen deze dag aan om hun nieuwste toestellen aan te kondigen, waarna deze tijdens de beurs uitgebreid te testen zijn. Ook LG voegt zich dus bij het inmiddels indrukwekkende rijtje namen dat die dag zijn aankondigingen doet.

Wat weten we al?

Dit is niet de eerste keer dat LG informatie bekendmaakt over de opvolger van de G5. Zo heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant al eerder losgelaten dat we kunnen uitkijken naar een waterproof toestel met een groot scherm in een handzame behuizing. Die behuizing heeft inmiddels ook in het middelpunt gestaan van enkele leaks. Zo zou uit afbeeldingen van een telefooncase-maker blijken dat LG's aankomende toptoestel weer voorzien is van een dubbele camera. Ditmaal zit die niet in een bekende camera-bump, maar lijkt de achterkant egaal en superstrak. Dit zou in elk geval voldoen aan LG's belofte van een handzamer toestel.

Zoals altijd is het, op officiële aankondigingen na, altijd weer giswerk wat er waar blijkt te zijn van de geruchten die voor grote techbeurzen hun weg naar buiten vinden. We hopen dus dat we snel meer bekend kunnen maken over de LG G6. Houd voor al het laatste nieuws Belsimpel.nl in de gaten.

Meer nieuws over: