‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste nieuws van week 3 2017

Het laatste nieuws van week 3 2017

ING en Siri ondersteunen elkaar en Google komt met offline zoekfunctie voor Android-telefoons. Ook vermijd je nu makkelijk files met met dank aan handige website en ook op de fiets kom je niet meer stil te staan met dankzij een smartkompas. Lees verder voor alle interessante nieuwtjes van de afgelopen week!

ING komt als eerste met Siri-integratie

Dat Siri je leven een stukje makkelijker maakt is wel bekend. Met iOS 10 is de slimme assistent van Apple ondersteuning gaan bieden voor apps van derde partijen. Nu kan Apple als eerste grote Nederlandse bank worden toegevoegd aan het rijtje apps met Siri-ondersteuning. Wanneer je de ING-app hebt ingesteld voor gebruik met Siri, kun je simpelweg tegen je telefoon zeggen dat je geld wilt overmaken of ontvangen. Siri maakt vervolgens een betaling of betalingsverzoek aan, die je vervolgens bevestigt met je Touch ID. Zo regel je nu nog makkelijker ook je financiële zaken met Siri!

Bron: iCulture.nl

Nooit meer in de file met dank aan When2Leave

Om te vermijden dat je toch weer bumper aan bumper komt te staan op het moment dat je van kantoor naar huis probeert te rijden, kun je natuurlijk zelf continu op Google Maps blijven checken hoe druk de wegen zijn. Maar het is natuurlijk handiger als dit automatisch gebeurt! De website When2Leave is precies hiervoor bedoeld. De site is geïntegreerd met Google Maps en toont je zowel de gemiddelde, als de huidige tijd die je nodig hebt om bijvoorbeeld van of naar kantoor te rijden. Je kunt vervolgens instellen dat de site je automatisch een melding geeft wanneer de verwachte reistijd onder een bepaald punt uitkomt. Superhandig, want zo kun jij je hoofd bij belangrijkere zaken houden!

Bron: Lifehacking.nl

Google kan zoekopdrachten onthouden bij gebrek aan internet

Wanneer je bij slecht bereik iets probeert te Googlen, kan het maar zo gebeuren dat je een foutmelding krijgt omdat je geen verbinding hebt. Vervolgens moet je maar zorgen dat je je zoekopdracht onthoudt voor wanneer je wel weer internettoegang hebt. Met een recente update van Googles smartphone-app is dit verleden tijd. De app kan nu onthouden waar je naar hebt gezocht, en detecteert vanzelf wanneer je weer beschikt over een internetverbinding. Vervolgens meldt de app je via een notificatie dat er zoekresultaten zijn opgehaald. Handig is ook dat de resultaten tussendoor bewaard worden. Mocht je internet dus weer wegvallen – je vindt alsnog precies wat je zoekt!

Bron: Nu.nl

Nooit meer de weg kwijt met digitaal fietskompas Beeline

We houden van fietsen. Binnen no-time breng je jezelf van punt A naar punt B….als je de weg weet, in elk geval. Nu kun je natuurlijk je telefoon gebruiken om te navigeren, maar het is niet erg veilig om je toestel in je hand te hebben tijdens het fietsen. Gelukkig komt een Brits bedrijf nu met een oplossing: de Beeline! Dit smart-kompas is simpel te bevestigen op je stuur en geeft, met dank aan Google Maps-integratie, aan welke kant je op moet. Je vindt zo vanzelf je weg. Na een succesvolle Kickstarter-campagne is het bedrijf nu bezig de eerste exemplaren te leveren.

Bron: Nu.nl

Meer nieuws over: