‹ Alle nieuwsberichten

Win jij de Alcatel POP 4S?

Win jij de Alcatel POP 4S?

Loop jij binnenkort rond met een hagelnieuwe Alcatel-telefoon? Belsimpel.nl geeft er één weg! Lees verder om te zien hoe je kans maakt.

Alcatel POP 4S

De Alcatel POP 4S is een bijzonder fijn toestel en de specificaties liegen er niet om. Het toestel heeft een 5.5-inch full HD-scherm, waardoor foto’s en video’s dus vlijmscherp worden weergegeven. Het is mogelijk twee simkaarten te gebruiken, want de POP 4S is een dualsim-model. Dit is erg handig als je de telefoon zowel zakelijk als privé wilt gebruiken, of als je bijvoorbeeld vaak in het buitenland komt.

Foto's maak je met de 13-megapixelcamera aan de achterkant, of de 5-megapixelfrontcamera. Dankzij de 1.8 GHZ octacore-processor en de Android Marshmallow 6.0 software werkt de Alcatel POP 4S snel en zijn overgangen naadloos. Naast de krachtige hardware, heeft het toestel een verbeterde batterijduur. Bovendien zorgt de Quick Charge-functie ervoor dat het toestel binnen een half uur tot 50% is opgeladen.

Internetten gaat razendsnel, want het toestel ondersteunt 4G-internet. Alle media sla je op in het geheugen van 16 GB wat uit te breiden is met een microSD-kaart, mocht je behoefte hebben aan wat meer opslagruimte. Maar niet alleen de binnenkant spreekt aan, het uiterlijk van het toestel is zeer stijlvol met een opvallende achterkant.

Doe mee en win!

Wil jij de Alcatel POP 4S winnen? Doe dan mee aan onze winactie en wie weet ben jij straks de gelukkig eigenaar!

Hoe werkt het?

  1. Like de Facebookpagina van Belsimpel.nl;
  2. Maak de zin: ‘De Alcatel POP 4S wil ik winnen omdat…’ af en plaats dit in een reactie onder het Facebook-bericht;
  3. Heb je gewonnen? Schrijf een creatieve en leuke review op onze site over de Alcatel POP 4S!

*Klik hier voor de details, spelregels en algemene voorwaarden. Voor het versturen van het toestel vragen wij €30,00 borg. Na inlevering van de review wordt het bedrag teruggestort.

Meer nieuws over: