Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Goedkoper bellen en smsen in het buitenland

Woensdag 04 maart 2009, 09.25 uur

Het Europees parlement heeft maandag ingestemd met een voorstel om bellen en sms'en in het buitenland goedkoper te maken. Per 1 juli 2009 gaat het tarief voor bellen omlaag naar 34 cent en dat voor sms'en naar 11 cent.

Hoge Prijzen

Er worden al jarenlang veelte hoge bedragen gevraagd, zoals onder andere het starttarief van 49 cent. Daar moet het volgens Europarlementariër Jan Cremers maar eens mee afgelopen zijn: "Als de markt dit zelf niet oplost moeten wij het voor de consument opnemen."

Mobiel internet

Ook de prijzen voor mobiel internet moeten omlaag. Er zal betere informatie aan de consument verstrekt moeten worden over de kosten per MB die er betaald moeten worden. Tevens moet het voor de consument mogelijk zijn om zelf een maandelijkse limiet in te stellen.

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Sony Xperia X Compact Black

Sony Xperia X Compact Black

 
Nokia 6 Black

Nokia 6 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.