Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Goedkoper bellen en smsen in het buitenland

Het Europees parlement heeft maandag ingestemd met een voorstel om bellen en sms'en in het buitenland goedkoper te maken. Per 1 juli 2009 gaat het tarief voor bellen omlaag naar 34 cent en dat voor sms'en naar 11 cent.

Hoge Prijzen

Er worden al jarenlang veelte hoge bedragen gevraagd, zoals onder andere het starttarief van 49 cent. Daar moet het volgens Europarlementariër Jan Cremers maar eens mee afgelopen zijn: "Als de markt dit zelf niet oplost moeten wij het voor de consument opnemen."

Mobiel internet

Ook de prijzen voor mobiel internet moeten omlaag. Er zal betere informatie aan de consument verstrekt moeten worden over de kosten per MB die er betaald moeten worden. Tevens moet het voor de consument mogelijk zijn om zelf een maandelijkse limiet in te stellen.

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
LG G8s ThinQ Black

LG G8s ThinQ Black

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.