‹ Alle nieuwsberichten

Maak kennis met de HTC U Ultra & HTC U Play!

Maak kennis met de HTC U Ultra & HTC U Play!

Maak kennis met de twee nieuwe toestellen in de nieuwe HTC U-serie, de HTC U Ultra en HTC U Play! Twee high-end toestellen met nog meer gebruiksgemak door de slimme HTC-assistent.

HTC Sense Companion

Dankzij de HTC Sense Companion, de virtuele assistent van de U-serie, ervaar je nog meer gebruikersgemak met de HTC U Ultra en HTC U Play! Door de sensoren in de toestellen en je toestelgebruik leert de virtuele assistent jou als gebruiker kennen en kunnen de toestellen je door de dag heen van belangrijke informatie voorzien. Ben je bijvoorbeeld veel onderweg, dan vertelt de HTC Sense Companion hoe laat je moet vertrekken en hoe druk het op de weg is.

Daarnaast heeft de HTC Sense Companion nog een extra functie. Zo kun je, zodra de HTC Sense Companion je stem herkent, met je stem je telefoon ontgrendelen. Zo voorziet de slimme assistent je niet alleen van informatie, maar maakt deze je leven ook net iets makkelijker.

HTC U Ultra

De HTC U Ultra is een uniek high-endtoestel. Met een laag Gorilla Glass op het scherm heb je een smartphone die tegen een stootje kan. Het scherm sluit naadloos aan op de rest van de behuizing. De HTC U Ultra heeft een krachtige quadcore-processor en is uitgerust met 4GB werkgeheugen en 64GB intern geheugen. Het interne geheugen kun je gemakkelijk uitbreiden door middel van een geheugenkaartje. Daarnaast doet de HTC U Ultra ook niet onder op het gebied van fotografie. Met een 12-megapixelcamera aan de achterkant van de HTC U Ultra maak je namelijk de mooiste foto’s. Dit komt onder andere doordat deze camera beschikt over de Ultrapixel-technologie van HTC. Bijzonder is bovendien dat de selfiecamera beschikt over 16 megapixels. Hiermee zijn je selfies dus haarscherp! Om al je foto’s en video’s terug te kijken, beschikt de HTC U Ultra over een extra groot display. Met het 5.7 inch S-LCD5 scherm met een resolutie van 2560x1440 pixels, heb je haarscherp beeld.

Maar er is meer! De HTC U Ultra is uitgerust met een tweede scherm. Dit kleine OLED-scherm kun je altijd aan laten staan zonder dat dit veel energie verbruikt. Dat komt doordat de zwarte pixels volledig uitgeschakeld zijn, en dat scheelt stroom! Bovendien richt je dit tweede scherm helemaal naar je eigen wensen in. Zo voeg je bijvoorbeeld de meest gebruikte apps of agenda-notificaties hieraan toe. Op deze manier heb je in één oogopslag je belangrijkste informatie bij de hand!

HTC U Play

Het kleine broertje van de HTC U Ultra is de HTC U Play! De HTC U Play mag dan het kleine broertje zijn, maar dit toestel doet niet onder voor de HTC U Ultra. De HTC U Play is net als zijn broertje voorzien van Gorilla Glass en een scherm dat naadloos aansluit op de randen van het toestel. Met een 5.2-inch S-LCD-scherm en een resolutie van 1920x1080 pixels ben je ook met de HTC U Play zeker van een scherp beeld met heldere kleuren.

Qua power draait de HTC U Play op een Mediatek Helio P10 octacore-processor. Een iets minder snelle processor dan bij de HTC U Ultra, maar zeker een processor die dit toestel van genoeg power voorziet om alles soepel te laten draaien. Met 3GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen heb je ook met dit toestel voldoende ruimte om al je apps en foto’s op te slaan. Mocht je toch meer opslagruimte willen, dan kan dit met een simpel door een microSD-kaartje in het toestel te doen.

De camera van de U Play beschikt daarnaast niet over HTC’s Ultrapixel-technologie zoals zijn grote broer. Wel heeft HTC het aantal megapixels nog een eindje verder opgeschroefd. Je maakt dus haarscherpe foto’s! Zowel de voor- en achterkant van dit toestel zijn uitgerust met een 16-megapixelcamera. Zo weet je zeker dat je ieder moment haarscherp vastlegt.

Beschikbaarheid

De HTC U Ultra en de HTC U Play zijn beide beschikbaar vanaf maart 2017. De HTC U Ultra en HTC U Play wordt uitgebracht in de kleuren Ice White, Sapphire Blue, Cosmetic Pink en Brilliant Black. Ga jij hem halen?

Meer nieuws over: