‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste nieuws van week 2 2017

Het laatste nieuws van week 2 2017

Android Nougat-updates voor de Samsung Galaxy S7 zijn begonnen, Super Mario Run slaagt er in 4 dagen tijd in om in de top 10 meest gedownloadde apps 2016 te komen, toestelfabrikanten LG en Samsung gaan voor flexibele schermtechnologie. Lees de volledige berichten hieronder in het nieuwsoverzicht met het nieuws van afgelopen week!

Apple ziet app-verkoop verder stijgen

Android

We houden van apps. Zoveel zelfs, dat app-ontwikkelaars in Apples Appstore over 2016 zo’n 40% meer hebben verdiend dan het jaar ervoor! Dit heeft Apple afgelopen week bekendgemaakt. Deze verdiensten kunnen komen door de app betaald aan te bieden, of in de app functies en extra’s alleen beschikbaar te stellen tegen betaling. Hoe het ook zij – iPhone en iPad-gebruikers hebben een stuk meer geld voor uitgetrokken om app-gerelateerde aankopen te doen. Apple heeft hiernaast bekend gemaakt dat de populairste app van het afgelopen jaar (uiteraard) Pokémon Go was. Bijzonder is daarnaast dat de game Super Mario Run, die pas tijdens de kerst uitkwam, in vier dagen tijd erin is geslaagd meer dan 40 miljoen downloads te registreren. Hiermee eindige de app binnen enkele dagen bij Apples top tien meest gedownloade apps over heel 2016.

Bron: Nu.nl

De toekomst is…opvouwbaar?

Android

Als het aan LG en Samsung ligt in elk geval wel! Beide toestelgiganten werken achter de schermen namelijk hard aan flexibele schermtechnologie. Hiermee zou je telefoons kunnen uitvouwen tot tabletformaat. Handig natuurlijk – want een tablet op broekzakformaat is ideaal. Zo neem je je toestel opgevouwen mee en geniet je bijvoorbeeld in de trein van je favoriete series op een groot scherm. Volgens de laatste geruchten willen zowel LG als Samsung voor het einde van dit jaar hun eerste opvouwbare telefoonschermen introduceren. In eerste instantie gaat het dan om relatief kleine aantallen. Of de toestellen ook op grote schaal uitgebracht gaan worden voor consumenten, valt nog te zien.

Bron: Nu.nl

Android Nougat-updates voor Samsung Galaxy S7 begonnen

Android

We schreven er vorige week ook al over, maar nu is het dan echt zover: de Android Nougat-update is eindelijk beschikbaar voor de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge! Grote veranderingen in deze update zijn onder andere wijzigingen aan het notificatiesysteem en verbeteringen in de multitask-weergave. Voorlopig krijgen alleen de gebruikers die ook deelnamen aan de bèta van Samsung de officiële update. Anderen zullen waarschijnlijk moeten wachten tot 17 januari – dan wordt de nieuwste versie van Android namelijk ook beschikbaar voor degenen zonder bèta-versie van Nougat.

Bron: GSMArena