‹ Alle nieuwsberichten

Win een Alcatel Shine Lite!

Win een Alcatel Shine Lite!

Maak kennis met de Alcatel Shine Lite. Met dit toestel steel jij de show bij je vrienden en ben je verzekerd van de mooiste foto’s met de dubbele led flitser en frontflitser. Kans maken op dit fantastische toestel? Wij mogen er een weggeven!

De Alcatel Shine Lite

Met de Alcatel Shine Lite maak je gelijk indruk! Het uiterlijk van de Alcatel Shine Lite is op zijn zachts gezegd bijzonder te noemen. Zo vind je de vingerafdrukscanner niet aan de voorzijde van het toestel maar aan de achterzijde van het toestel. Een alternatieve plek voor een vingerafdrukscanner, maar zeker geen vreemde! Na verloop van tijd zul je merken dat dit juist één van de handigste plekken is aangezien jij je toestel altijd aan de achterkant vast houdt.

Naast het bijzondere uiterlijk is de Alcatel Shine Lite voorzien van een quadcore-processor. In combinatie met het 2GB aan werkgeheugen weet je zeker dat haperingen verleden tijd zijn. Door de 13-megapixelcamera met dubbele led als flitser en de 5-megapixelfrontcamera inclusief flitser, ben je verzekerd van haarscherpe foto’s. En, met 16GB als standaard opslaggeheugen weet je zeker dat je al je foto’s kunt opslaan. Zit je geheugen vol? Met een microSD-kaart vergroot je simpel en snel je opslaggeheugen.

Doe mee en win!

Wil jij de Alcatel Shine Lite winnen? Doe dan mee aan onze winactie!

Hoe werkt het?

  1. Like onze Facebookpagina;
  2. Deel het bericht van deze actie;
  3. Laat ons in een reactie onder het bericht weten wat jij gaat doen als je het toestel wint; 
  4. Ben jij de gelukkige winnaar? Dan vragen we je om €50,00 borg over te maken voor het schrijven van een creatieve en leuke review over de Alcatel Shine Lite!*

*Het borgbedrag zal na inlevering van de review worden teruggestort. Klik hier voor de algemene voorwaarden en spelregels van deze winactie.