‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: januari

Nieuw in abonnementenland: januari

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand januari!

Extra kortingen bij hollandsnieuwe

Bij hollandsnieuwe wordt het jaar gestart met een knaller. De provider heeft een aantal abonnementen extra scherp geprijsd. Bij bestelling van de abonnementen met 1500 of 2000 MB/min/sms in de eerste maand van 2017 ontvang je tijdelijk maar liefst €11,- korting op je maandelijkse factuur! De prijzen weergegeven op onze site zijn de promotieprijzen en gelden voor de gehele looptijd van je contract. Bovendien krijg je bij alle abonnementen nog eens 50% korting op de aansluitkosten! Met de abonnementen van hollandsnieuwe bepaal je helemaal zelf hoe je je tegoed verbruikt. Je ontvangt één bundel waaruit je belt, sms’t en internet. Daarbij is 1 MB gewoon gelijk aan 1 sms of 1 minuut bellen. Erg handig als je de ene maand maximaal online wilt zijn en de andere maand juist veel belt!

Ben Actieknallers

Ook Ben begint 2017 goed met een aantal nieuwe Ben Promobundels. Deze abonnementen zijn extra scherp geprijsd. Zo bestel je de LG K4 met 100 min/sms en 500 MB voor een bijzonder lage prijs van €11,50 per maand! Het nieuwste vlaggenschip van Huawei, de Huawei P9, bestel je met 100 min/sms en 2500 MB al voor €31,50 per maand! Internetten bij Ben doe je op het netwerk van T-Mobile, dat afgelopen jaar als beste getest is. Dus ook voor wie altijd online wil zijn, is Ben een uitstekende keuze.

T-Mobile in combinatie met Samsung Galaxy S7 (Edge)

Ben je op zoek naar een goede deal in combinatie met de Samsung Galaxy S7 (Edge) 32 GB? Dan zit je in januari helemaal goed bij T-Mobile! De provider biedt de Samsung Galaxy S7 32 GB en de Samsung Galaxy S7 Edge 32 GB deze maand extra voordelig aan in combinatie met een Stel Samen & Stel Bij-abonnement. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een tweejarig abonnement met 6000 MB en 120 NL & EU belminuten slechts €20,- per maand! De aanbieding geldt zowel voor nieuwe klanten als voor T-Mobile klanten die verlengen. Bovendien gebruik je een deel van je minuten en MB’s ook in de rest van de EU, helemaal gratis! Daarnaast maak je bij alle databundels van 6 GB of groter gratis gebruik van Datavrije Muziek, waarmee je via het 3G/4G-netwerk van T-Mobile via geselecteerde streamingsdiensten muziek streamt zonder dat het je MB’s kost. Je vindt deze actie met de Samsung Galaxy S7 (Edge) nu op onze site onder de T-Mobile Toptoestellen-abonnementen.

Vind ook jouw ideale actie op Belsimpel.nl!