‹ Alle nieuwsberichten

Slim Zakelijk | Introductie

Slim Zakelijk | Introductie

Ben je zelfstandig ondernemer en op zoek naar de juiste smartphone met de optimale instellingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De komende weken pluizen we zakelijk smartphonegebruik helemaal voor je uit en voorzien we jou samen met Telfort Zakelijk van de beste tips.

Het kiezen van de juiste smartphone die perfect bij jou past is een hele klus. Voor welk besturingssysteem kies je en welk toestel heeft de juiste mogelijkheden, zijn vragen die je wellicht niet direct kunt beantwoorden. Het kiezen van een juist abonnement is ook zeer belangrijk. Er worden allerlei soorten zakelijke abonnementen aangeboden, maar weet je al wat het verschil is en waar je allemaal rekening mee moet houden? Wij helpen je daarbij door de komende weken, in samenwerking met Telfort Zakelijk, in negen blogs aandacht te besteden aan alles wat met zakelijk smartphonegebruik te maken heeft.

Zo geven we bijvoorbeeld een overzicht van apps die het zelfstandig ondernemen net iets gemakkelijker maken. Er zijn duizenden apps in de App Store en de Play Store te vinden die geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Lang niet alle apps zijn daarentegen even handig. Wij maken een selectie van de beste apps. Ook besteden we extra aandacht aan hoe Telfort Zakelijk het leven van de zakelijke gebruiker makkelijker maakt. Maar dit is nog niet alles.

Als je een smartphone zakelijk gebruikt, is het natuurlijk erg belangrijk dat het toestel op het gebied van beveiliging niets te wensen overlaat. Hoe zit het eigenlijk met de beveiliging van documenten, gegevens en andere data waarvan je niet wilt dat ze in verkeerde handen vallen? We geven tips zodat je met een optimaal beveiligde smartphone aan de slag kunt.

Dit zijn een paar voorbeelden van wat we zullen behandelen in onze serie Slim Zakelijk. Benieuwd naar wat we allemaal nog meer in petto hebben? Houd onze website en socialmediakanalen in de gaten, zo weet je binnenkort alles van veilig en efficiënt zakelijk smartphonegebruik!

Meer nieuws over: