‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste nieuws van week 52 2016

Het laatste nieuws van week 52 2016

Huawei haalt verkoopdoel, Nintento heeft de smaak te pakken en Google voegt betaaloptie met korting toe voor Drive! Lees het nieuwsoverzicht voor het nieuws van afgelopen week!

Huawei heeft verkoopdoel van 140 miljoen smartphones gehaald

Huawei

Huawei heeft in 2016 meer dan 140 miljoen smartphones verkocht! Het succes van Huawei is ongekend, van de P9 zijn maar liefst zo’n negen miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. De Mate 8 werd zeven miljoen keer verkocht. Verkoopaantallen van de recent geïntroduceerde Huawei Mate 9 zijn nog niet bekend. Huawei heeft voor 2017 weer een aantal grote en kleinere lanceringen op de agenda staan. Het is nog niet zeker wat de Chinese fabrikant allemaal voor ons in petto heeft, maar dat er een nieuwe P10 en waarschijnlijk een Mate 10 aan zit te komen lijkt een logische stap.

Bron: Androidplanet

Nintendo gaat twee tot drie smartphonegames per jaar uitbrengen

Nintendo

Vanaf 2017 zal Nintendo ieder jaar twee tot drie smartphonegames uit gaan brengen. Nintendo bracht in december Super Mario Run uit voor iOS en lijkt de smaak te pakken te hebben. Ondertussen is het spel al meer dan 50 miljoen keer gedownload, een nieuw record in de historie van de Apple App Store. Tatsumi Kimishina, president van Nintendo, heeft onthuld dat Super Mario Run slechts het begin is van een nieuwe strategie voor mobile gaming. Het bedrijf is van plan om per jaar twee of drie nieuwe spellen uit te brengen. Het is nog niet bekend of de spellen voor zowel Android als iOS verschijnen. Super Mario Run is vooralsnog alleen beschikbaar in de App Store, maar Nintendo is hard aan het werk om Super Mario ook naar Android te brengen.

Bron: Hardware Info

Google voegt betaaloptie met korting toe voor Drive

Drive

Ben je door je opslaggeheugen heen? Google heeft nieuwe betaalopties toegevoegd voor Google Drive. Als je ervoor kiest om extra opslag via Google Drive aan te schaffen en je betaalt een jaar vooruit, krijg je zo’n 16 procent korting op het totale bedrag. Betaal je voor 100GB extra ruimte normaal gesproken maar 2 euro per maand, dan betaal je voor een jaar als je vooruitbetaalt maar 20 euro. Google Drive staat standaard geïnstalleerd op vrijwel alle Android-smartphones. Mocht je de app toch niet hebben, dan kun je Google Drive gratis downloaden in de Google Play Store of Apple App Store.

Bron: Android Planet