‹ Alle nieuwsberichten

Tijdelijk powerbank cadeau bij Cat S40!

Tijdelijk powerbank cadeau bij Cat S40!

Er zijn maar weinig toestellen op de markt die zo veelzijdig en stevig zijn als de Cat S40. Met dit toestel is geen enkel terrein je te ruig. Je blijft nu bovendien extra lang bereikbaar door de gratis powerbank ter waarde van €59,00 die je ontvangt bij aankoop van de Cat S40! Let op: op=op!

Als je denkt aan robuuste telefoons, dan denk je natuurlijk direct aan Cat. Dit merk maakte van oorsprong allerlei groot bouwmateriaal, en brengt sinds een aantal jaren ook mobiele telefoons uit. Al hun smartphones draaien op Android, om zo een ruige levensstijl toch te voorzien van een stukje gemak.

Klein pakketje, hoop power

De Cat S40 is hier een goed voorbeeld van. Deze telefoon is in januari 2016 officieel gelanceerd en heeft een gigantische hoop power verpakt in een klein pakketje. Zo heb je een 4,7-inchdisplay, waardoor deze makkelijk met één hand te bedienen is. Hoe klein dit toestel ook is – de batterij lijdt hier niet onder. Met de 3000 mAh-accu ben je ruim de hele dag bereikbaar!

Superstevige behuizing

Maar wat pas echt bijzonder is aan de Cat S40 is natuurlijk de superstevige behuizing. Hiermee is je telefoon tegen de meest extreme omstandigheden bestand – of je nu graag survivalt, in de bouw werkt, of gewoon een beetje een brokkenpiloot bent. De Cat S40 heeft namelijk bijvoorbeeld tests doorstaan van het Amerikaanse leger. Zo is het toestel onder andere bestand tegen valpartijen van wel 180 centimeter. Ook is de Cat S40 waterproof en stofproof. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om viezigheid op je telefoon!

Powerbank cadeau

Natuurlijk wil je dat zo'n toptoestel echt de hele dag meegaat. Hierom krijg je nu bij aankoop van de Cat S40 tijdelijk een powerbank cadeau. Deze powerbank is al net zo ruig: Hij is sproeidicht en bestand tegen stof en valpartijen. Bovendien pakt je met deze powerbank nog even 10,000 mAh extra mee. Superhandig natuurlijk! Handige toevoeging aan de powerbank is ten slotte de ingebouwde zaklamp. Met dit superheldere licht zie je altijd precies waar je mee bezig bent.

Ook interesse in deze topcombinatie? Wees er dan snel bij want op=op!

Meer nieuws over: