‹ Alle nieuwsberichten

Win een Kodak Ektra!

Win een Kodak Ektra!

Je kent Kodak misschien wel als camerafabrikant. Sinds kort is Kodak ook actief op de smartphonemarkt, namelijk met de Kodak Ektra. Dit toestel doet denken aan een ouderwetse camera en heeft daarmee een erg uniek design. Jij kunt de Kodak Ektra winnen! 

De Kodak Ektra

De Ektra is een 5-inchtelefoon met een retro design. De telefoon doet denken aan een fototoestel met zijn leren achterkant, stevige handgreep, aparte sluiterknop en behuizing om de cameralens. We kunnen wel stellen dat dit alles de Kodak Ektra tot een bijzondere en stijlvolle telefoon maakt! Naast het uiterlijk heeft de Kodak-smartphone een 21-megapixelcamera, Andoid 6.0 als besturingssysteem, een snelle processor en 32 GB aan opslagruimte.

Aangezien Kodak bekend staat om zijn uitstekende camerakwaliteiten, kon een eigen camera-app niet uitblijven. De speciale camera-app heeft een virtuele draaiknop waarbij je de gewenste scene kunt selecteren. Ook dit is een detail dat is geïnspireerd op de old-school camera. Naast de reguliere camera van 21 megapixels heeft de telefoon een frontcamera van 13 megapixels. Ben je een liefhebber van video, dan kun je je hart ophalen aan de 4K-kwaliteit.

Doe mee en win!

Wil jij de Kodak Ektra winnen? Doe dan mee aan onze winactie. Wie weet steel jij straks de show met de fotogenieke Ektra!

Hoe werkt het?

  1. Like de Facebookpagina van Belsimpel.nl;
  2. Like en deel het facebookbericht van deze actie en vertel wat jij het belangrijkst vindt aan een smartphonecamera;
  3. Heb je gewonnen? Schrijf een creatieve en leuke review op onze site over je mooie prijs!

*Klik hier voor de details, spelregels en algemene voorwaarden. Voor het versturen van het toestel vragen wij vijftig euro borg te betalen. Na inlevering van de review wordt het bedrag uiteraard teruggestort.

Meer nieuws over: