‹ Alle nieuwsberichten

Volg de Kerstman  met de Santa Tracker van Google!

Volg de Kerstman met de Santa Tracker van Google!

Kerst staat al bijna voor de deur en de Kerstman is druk bezig om al zijn cadeautjes in de arrenslee te stoppen. We zijn al erachter gekomen dat de Kerstman vijf Huawei P8 Lite toestellen is verloren. Hou jij hem in de gaten, zodat de Kerstman niet nog meer cadeaus verliest? 

Santa Tracker

Met de Santa Tracker van Google houd je samen met Google de Kerstman goed in de gaten. Zo ontdek je waar de Kerstman vandaan komt, welke steden hij al voorzien heeft in vele kerstcadeaus en naar welke stad hij op weg is!

Vanavond komt het dashboard online waar de tocht van de kerstman live op te volgen is. Via Google Maps krijg je een overzicht van de locaties en leer je tussendoor iets over de plekken waar de Kerstman stopt. Tot die tijd kun je je vermaken met allerlei verschillende games die je helemaal in de kerstsfeer brengen. De Santa Tracker komt al twaalf jaar lang, iedere Kerstavond online en is de perfecte manier om de kerstvakantie in te luiden. Androidgebruikers kunnen de app downloaden, als je een ander besturingssysteem gebruikt kun je de Kerstman volgen via de browser.

Ben je klaar met het tracken van de Kerstman en helemaal in de kerstsfeer? Onze Hidden Smartphone Hunt gaat bijna van start!

Hidden Smartphone Hunt

Vanaf 27 december maak jij iedere dag kans op een Huawei P8 Lite. We starten over drie dagen in de eerste stad: Amsterdam! Vijf steden, vijf toestellen en vijf winnaars. Ben jij er klaar voor?

Check deze link voor meer informatie! En vergeet je vooral niet aan te melden op de Facebookpagina.

Zien we je tussen 27 en 31 december in één van de Belsimpel-winkels in het land?