‹ Alle nieuwsberichten

Alcatel PIXI 4: get brighter!

Alcatel PIXI 4: get brighter!

Bij de Alcatel PIXI 4 (4) krijg je nu tijdelijk een backcover ter waarde van €14,95 cadeau! De toestellen komen uit de PIXI-lijn en zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een smartphone voor een leuke prijs. 

Alcatel PIXI 4 (4)

De Alcatel PIXI 4 (4) is uitgerust met alle belangrijke specificaties die een telefoon moet hebben. Dat maakt deze telefoon ideaal voor kinderen, mensen die instappen in de smartphonemarkt of diegene die geen behoefte hebben aan allerlei ingewikkelde functies op hun toestel. Toch heeft de PIXI 4 (4) heel wat te bieden. Het toestel heeft een 4.0-inchbeeldscherm en is uitgerust met het geavanceerde Android 6.0 Marshmallow. Met dit toestel krijg je eigenlijk twee telefoons voor de prijs van één. De PIXI 4 (4) beschikt namelijk over Dual Sim. Dit houdt in dat je twee simkaarten in de telefoon kunt plaatsen. Zo is het toestel ideaal als werk- en privételefoon.

Backcover cadeau!

Tot en met 31 maart 2017 krijg je van Alcatel een backcover t.w.v. €14,95 cadeau bij je PIXI 4 (4). Je ontvangt maximaal één backcover per toestel. Bij de PIXI 4 (4) ontvang je een elegante zilveren backcover. Ga naar de actiepagina van Alcatel om je toestel te registreren en de backcover te claimen.

Meer nieuws over: