‹ Alle nieuwsberichten

Acer Liquid Z6 Plus: overtuigende motor

Acer Liquid Z6 Plus: overtuigende motor

Maak kennis met de midrange-smartphone van Acer: de Liquid Z6 Plus. Met de kerstdagen voor de deur geeft Belsimpel.nl in samenwerking met Acer dit mooie toestel uit de Liquid-lijn weg. Jij kunt hem winnen! 

De Acer Liquid Z6 Plus

De Liquid Z6 Plus is uitgerust met een 5.5-inchbeeldscherm. Dankzij het grote scherm heb je een goed overzicht tussen als je applicaties en kun je prettig bewegen door de interface. Met een Full-HD-resolutie van 1920x1080 pixels spatten de kleuren van het scherm af. Het toestel heeft een sterke, grijze metalen behuizing en aan de voorkant vind je een fysieke knop met vingerafdrukscanner. DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Dankzij een krachtige 4080-mAh-batterij heeft de Acer Liquid Z6 Plus een enorm lange accuduur. Luister je graag vaak muziek of ben je een enorme fan van filmpjes op YouTube? Dan kom je met de Z6 Plus makkelijk je dag door en heb je aan het eind zelfs nog batterij over. Ben je meer op zoek naar een toestel met een top camera voor de allermooiste foto’s? De Z6 Plus is uitgerust met maar liefst twee uitstekende camera’s. Aan de achterkant van het toestel vind je een 13-megapixelcamera, die beschikt over autofocus, een LED-flitser en gezichtsherkenning. Aan de voorkant vind je nog een 5-megapixelcamera om de leukste selfies mee te maken.

Doe mee en win!

Wil jij de troste bezitter worden van de Acer Liquid Z6 Plus? Doe dan mee aan onze winactie en misschien heb jij binnenkort dit toptoestel in huis.

Hoe werkt het?

  1. Surf snel naar onze Facebookpagina;
  2. Like de Facebookpagina van belsimpel.nl;
  3. Vertel ons waarom jij de Acer Liquid Z6 Plus in huis wil hebben; 
  4. Heb je gewonnen? Schrijf een creatieve en leuke review over je mooie prijs!

*Klik hier voor de details, spelregels en algemene voorwaarden. Voor het versturen van het toestel vragen wij tien euro borg. Na inlevering van de review wordt het bedrag teruggestort.