‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl genomineerd voor de Tweakers Awards 2016/2017!

Belsimpel.nl genomineerd voor de Tweakers Awards 2016/2017!

Goed nieuws! Belsimpel.nl is genomineerd voor Beste Webwinkel NL door Tweakers en we maken kans op een fantastische Tweakers Award. Het enige dat we nu nog nodig hebben is jouw stem!

Stembussen geopend

Tweakers heeft de stembussen voor de Tweakers Awards 2016/2017 geopend. Je kunt je stem uitbrengen op 31 verschillende categorieën. Niet alleen help je ons door te stemmen op Belsimpel.nl als Beste Webwinkel NL, ook maak je zelf kans op mooie prijzen. In ieder geval ontvang je met het uitbrengen van je stem 50 ippies die je bij verschillende webshops kunt gebruiken in ruil voor korting. Verder verloot Tweakers een Samsung 850 EVO 500 GB harddisk, een iPad Air 2, een Nintendo Classic Mini en twee vrijkaarten voor de uitreiking op donderdag 2 februari. Wat houdt je nu nog tegen?

Jubileumeditie

De uitreiking in 2017 is extra speciaal want dit is namelijk de tiende! Voor Tweakers begon het ooit allemaal met de Gouden Steeksleutel-verkiezing in 2007, toen de iPod als beste mp3-speler uit de bus kwam en Windows XP (!) als beste besturingssysteem. Tien jaar in het technologielandschap lijkt een eeuwigheid! Dit jaar gebeurt het stemmen via een compleet nieuwe pagina. Een Tweakers-account is het enige dat je nodig hebt. Help jij Belsimpel.nl naar de overwinning? Breng snel je stem uit!

Bron: Tweakers

 

Meer nieuws over: