Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Kabeljauw zwemt week met werkende GSM

De Britse zakenman Andrew Cheattle uit Worthing verloor zijn GSM tijdens een boottochtje, maar kreeg die na een week weer terug. Een visser vond de telefoon in werkende toestand in een kabeljauw.

Natte Nokia

De visser die de kabeljauw van 12 kg aan de haak sloeg, vond bij het fileren en schoonmaken de nog werkende telefoon. Hij maakte het toestel schoon en vond via de contacten op de SIM-kaart de vriendin van Cheattle. Die was dolblij om zijn telefoon weer in ontvangst te kunnen nemen, al moest uiteindelijk wel de printplaat van het toestel vervangen worden.

Plastic borden en kunstgebitten

Volgens de visser die de kabeljauw binnenhaalde is het niet ongebruikelijk dat deze vissen van alles naar binnen werken. Eerder vond hij al onder andere plastic borden, batterijen en kunstgebitten.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Black

Apple iPhone SE 32GB Black

 
Sony Xperia XZ2 Compact Black

Sony Xperia XZ2 Compact Black

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.