Lumigon informatie over telefoons, besturingssystemen en garantie

Lumigon banner

Op deze pagina

Relevante links

Over Lumigon

Lumigon is een uniek telefoonmerk. Deze fabrikant met Deense roots produceert luxe-toestellen met een fantastisch design. Hierdoor zijn Lumigon-smartphones een lust voor het oog! Natuurlijk is het stijlvolle uiterlijk niet het enige wat deze toestellen te bieden hebben. Ook qua hardware zijn Lumigon-telefoons altijd voorzien van allerlei unieke snufjes. Zo kun je denken aan speciale touch-sensoren, superkrachtige audio-chips en zelfs een speciale camera om in het donker te filmen.


Lumigon-telefoons

Vanaf het begin heeft Lumigon zich ingezet om bijzondere telefoons te maken die op design-vlak niets tekortkomen. Hierdoor herken je een Lumigon-telefoon direct aan zijn luxe uiterlijk en bijzondere functies. Zo heeft Lumigon een unieke positie voor zichzelf gecreëerd in de high-endsmartphonemarkt.

Lumigon T3

Op zoek naar een telefoon die meer biedt dan gewoon de gemiddelde smartphone? Dan ben je bij de Lumigon T3 aan het juiste adres! Dit bijzondere toestel is voorzien van alle functies die je graag in een smartphone zou zien. Zo heeft de T3 een vlotte processor en 128 GB aan intern geheugen. Je hebt dus volop power en volop ruimte voor al je favoriete apps en games. Daarbij biedt de T3 ruimte voor twee simkaarten, die je bovendien kunt wisselen terwijl je toestel aanstaat. Aan de achterkant van het toestel vind je daarnaast nog meer handige snufjes Hier zit namelijk een speciale touch-sensor. Deze is gemaakt zodat je makkelijk door apps kunt scrollen en je display op die manier vrij houdt. Ook het maken van selfies is intuïtief en makkelijk met deze sensor. Daarbij vind je naast de 13-megapixelcamera aan de achterzijde ook een 4-megapixelcamera met een bijzondere functie: deze nachtvisie-camera schiet namelijk ook in het stikdonker scherpe foto's. Ten slotte heeft de Lumigon T3 een IP65-rating. Dit houdt in dat deze smartphone stofdicht is en ook een regenbui vormt voor de T3 geen enkel probleem. De Lumigon T3 is dus echt op alles voorbereid!


Lumigon Besturingssysteem

De Lumigon T3 draait op Android 6.0, een recente versie van het door Google ontwikkelde besturingssysteem. Hiermee heb je volop de ruimte om je toestel af te stemmen op je eigen wensen. Ook biedt Android standaard toegang tot allerlei handige apps van Google, zoals natuurlijk Google Maps en de Google Play Store. Hierbij heeft Lumigon de T3 natuurlijk ook nog voorzien van enkele toevoegingen op software-gebied. Zo is de T3 in staat om gebaren te herkennen waarmee de bediening van je toestel nog makkelijker wordt. Zo maakt Lumigon ook je Android-ervaring uniek!


Lumigon Garantie en Reparatie

Met een smartphone van Lumigon heb je een fabrieksgarantie van twee jaar. Voor batterijen en accessoires krijg je van Lumigon zes maanden garantie. Meer weten? Op onze Garantie & Reparatie-pagina vind je meer informatie.