Kodak informatie over telefoons, besturingssysteem en garantie

Huawei

Op deze pagina

Relevante links

Over Kodak

Onder het gros van de bevolking staat Kodak nog steeds bekend als ‘het bedrijf van de filmrolletjes’. Nu maakt Kodak ook een entree op de smartphonemarkt. Onder de naam Kodak Phones maakt de Engelse producent Bullit Group smartphones voor het Amerikaanse bedrijf Kodak. Bullit Group heeft de taak om de decennialange ervaring in fotografie van Kodak naar de smartphone wereld te brengen. De combinatie van alle smartphone en fotografie ervaring zorgt er voor dat fotografie nu nog makkelijker wordt. De Kodak Ektra is de nieuwste aanwinst van Kodak.


Kodak Telefoons

Het huidige assortiment van Kodak-smartphones is niet heel uitgebreid, waarbij alleen de Kodak Ektra te koop is. Kodak als telefoonmerk moet nog groeien, wat in de toekomst wel of niet zal gebeuren. Het aanbod van Kodak-smartphones op Belsimpel is hier te vinden.


Kodak Ektra

De nieuwste telefoon onder de Kodak Phones naam is de Kodak Ektra. Deze op fotografie georiënteerde smartphone heeft een uitstekende 21-megapixelcamera met een diafragma van f/2.0. Zo schiet je haarscherpe foto’s. Door de uitgebreide camera app met veel handmatige instellingen is de Kodak Ektra ook thuis in de handen van een ervaren fotograaf.  Op de lens is een speciale ontspiegelingscoating van Kodak aangebracht. Bovendien is de camera voorzien van optische beeldstabilisatie en Phase Detection Auto Focus (PDAF). Mocht je ook nog een goede selfie willen maken dan is dat voor de Kodak Ektra ook geen probleem. Op de voorkant van de Ektra is een 13-megapixelcamera aanwezig. Ook voor filmen draait de Ektra zijn hand niet om. De maximale videoresolutie van het toestel is 4K. 

Specificaties

  • 5.0-inchdisplay
  • 21-megapixelcamera
  • 32GB geheugen
  • 4K-filmmogelijkheden
  • 13-megapixelfrontcam

Kodak Besturingssysteem

De Kodak Ektra draait op Android 6.0. Hierdoor kun je via de Google Play store allerlei apps installeren. Van foto bewerking apps tot social media apps om je foto’s te delen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kodak levert bij het Android besturingssysteem een aantal Kodak apps die goed aansluiten op de camera functionaliteit van de telefoon. 


Kodak Garantie en Reparatie

Met een smartphone van Kodak heb je een fabrieksgarantie van twee jaar. Voor batterijen en accessoires krijg je van Huawei zes maanden garantie. Meer weten? Kijk op de Garantie & Reparatie-pagina voor meer informatie.