Applicatietips voor Android


Applicatietips voor Android

Androidtoestellen zijn zeer geschikt om applicaties op te gebruiken. De Google Play Store zit dan ook barstensvol met applicaties. Het aanbod is enorm en het is dan ook niet gek dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Speciaal voor u heeft Belsimpel daarom een top 5 samengesteld die onmisbaar zijn op uw Android toestel. Met deze applicaties haalt u het maximale uit uw toestel.

WhatsApp Messenger

1. WhatsApp Messenger

WhatsApp, u heeft de naam vast al wel een keer voorbij horen komen. Dat is ook niet gek, want dit is een applicatie die onmisbaar is op uw smartphone. WhatsApp is een dienst die het mogelijk maakt om uw contacten gratis berichtjes, foto’s en video’s te sturen. De applicatie is eenvoudig in gebruik en bovendien gratis. U heeft echter wel verbinding met internet nodig.

De Telegraaf

2. De Telegraaf

Dit is de ideale applicatie voor 's ochtends bij het ontbijt. De gratis app van De Telegraaf geeft u een overzicht van het laatste nieuws. Nieuws uit categorieën als binnenland, buitenland, sport en financieel kunt u allemaal op uw smartphone lezen. Dankzij deze app bent u altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Ideaal om de dag mee te beginnen en af te sluiten.

4 Plaatjes 1 Woord

3. 4 Plaatjes 1 Woord

4 Plaatjes 1 Woord is een heel leuk en verslavend spelletje. Het spelletje gaat als volgt: u krijgt vier plaatjes te zien. Deze vier plaatjes hebben alle vier betrekking tot één woord. Aan u de taak om uit te zoeken om welk woord het gaat. Deze applicatie zal u gegarandeerd uren speelplezier geven. 4 Plaatjes 1 Woord is gratis te downloaden.

Shazam

4. Shazam

U kent het wel: u hoort een ontzettend leuk liedje op de radio, maar u heeft geen flauw idee hoe het liedje heet. Een enorme zoektocht volgt. Dankzij Shazam is deze zoektocht niet meer nodig. Wanneer u een liedje hoort die u leuk vindt, opent u de applicatie en houdt u uw telefoon bij het geluid. De applicatie zal u binnen de kortste keren alle gegevens over dat nummer geven. Shazam heeft een gratis en een betaalde versie.

Buienradar

5. Buienradar

Benzine wordt steeds duurder. Fietsen wordt daardoor steeds aantrekkelijker. Waar u geen zin in heeft is door de regen fietsen. Buienradar.nl laat u zien waar de buien zich in Nederland bevinden en laat u weten of u droog aankomt op uw bestemming. Een handige gratis applicatie, die u niet meer biedt dan waar u om vraagt.


Met deze applicaties haalt u nog meer uit uw smartphone. Zelf opzoek gaan in de Google Play Store kan ook. Kijkt u bijvoorbeeld eens in de Top 25 lijsten die in de Google Play store zijn samengesteld, wie weet zit er iets leuks voor u bij. Hier staan lijsten als: top 25 gratis applicaties, top 25 betaalde applicaties, top 25 games, top 25 diensten en nog veel meer.