Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Samsung


Over Samsung

Het Koreaanse Samsung is tegenwoordig het meest succesvolle merk ter wereld als het gaat om het verkopen van smartphones. Het bedrijf Samsung werd opgericht in 1938 en is uitgegroeid tot één van de bekendste merknamen ter wereld. De Samsung Group bestaat uit vele dochterondernemingen, allemaal met zeer uiteenlopende werkzaamheden. Hierdoor is Samsung dan ook één van de weinige bedrijven die bij de productie van haar telefoons veel van de componenten zelf produceert. Zo worden bijvoorbeeld de processor, de camera en de schermen van de telefoons allemaal zelf geproduceerd. Dat Samsung zoveel telefoons verkoopt heeft natuurlijk zijn redenen: in elke prijsklasse is er wel een Samsung te verkrijgen, Samsung telefoons beschikken vaak over een zeer mooi scherm en hebben vaak goede camera's.


Toestellen

Samsung heeft het grootste assortiment wat betreft smartphones. Het aanbood is zo groot dat je altijd een smartphone vindt die aan jouw wensen voldoet. Er zijn low-end, midrange en high-end toestellen beschikbaar. De succesvolle Galaxy S-serie bestaat uit de toptoestellen zoals de Galaxy S6, S7 en S7 Edge. De vlaggenschepen zijn op dit moment de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. Een ander topmodel is de Samsung Galaxy Note 4 met zeer goede high-end specificaties. De Galaxy Note-serie beschikt over grote schermen die ook te bedienen zijn met een stylus. Verder is er een groot aanbod aan betaalbare Galaxy smartphones, die qua uiterlijk lijken op de toptoestellen.

Hier kunt u alle toestellen van Samsung vinden
Bekijk hier de beste Samsung aanbiedingen
Bekijk hier de beste Samsung Galaxy S7 aanbiedingen
Bekijk hier de beste Samsung Galaxy S6 aanbiedingen

Bekijk hieronder een korte preview video van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge
Besturingssysteem

De succesvolle Galaxy smartphones draaien allemaal op Android. Samsung heeft een eigen skin, TouchWiz, ontwikkeld. U krijgt dus Android met ontzettend veel extra functies, diensten en applicaties. Dit zijn unieke functies die alleen op de Samsung Galaxy toestellen zitten. Samsung heeft in het verleden ook toestellen met Windows Phone uitgebracht, tegenwoordig zijn deze toestellen niet meer leverbaar. Wellicht dat Samsung in de toekomst weer Windows Phone toestellen gaat ontwikkelen.

Lees hier meer over Android
Lees hier meer over Windows Phone


Garantie en reparatie

Meer informatie vindt u op de Samsung garantie- en reparatiepagina.