Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

LG


Over LG

LG is een Zuid-Koreaans merk dat al 1958 werd opgericht. Natuurlijk begon het toen nog niet meteen met het fabriceren van mobiele telefoons. In 1996 startte LG met de afdeling die begon met het maken van telefoons. LG kende jarenlang grote successen met de LG Chocolate-telefoons, dit was een zogenaamde slider telefoon die met name op het gebied van design boven de concurrentie uitstak. Tegenwoordig zijn de LG smartphones met name bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Een ander aspect waarin LG zijn zaakjes vaak goed voor elkaar heeft, is op het gebied van schermen. Veel toestellen van LG beschikken over uitstekende beeldschermen met de nieuwste technieken.


Toestellen

LG heeft in elke prijsklasse toestellen beschikbaar, met name in de wat lagere prijsklassen heeft LG veel keus. Zo hebben de toestellen uit de LG L-serie, voorheen Optimus L-serie, een laag prijskaartje. Het topmodel van LG is de LG G3: een high-end smartphone die aan de voorkant uit bijna alleen maar scherm bestaat. Bovendien is het de eerste smartpone in Nederland met een QHD-display met een schermresolutie van 2560x1440 pixels. Door de 2,2 GHz quad-core processor is dit toestel razendsnel en bovendien heeft de L3 een zeer goede accuduur. Net zoals bij de LG L2 zitten de knoppen niet aan de zijkant, maar aan de achterkant. Daarnaast heeft LG in samenwerking met Google de Nexus 5 ontwikkeld. De Nexus 5 heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, want u krijgt high-end specificaties voor een zeer betaalbare prijs. Het toestel draait op een kale versie van Android en de telefoon krijgt altijd als eerste de nieuwste software updates. Een opvallend toestel van LG is de LG G Flex; een 6-inch smartphone met een gebogen scherm. In 2015 is de LG G Flex 2 aangekondigd.

Hier kunt u alle toestellen van LG vinden
Bekijk hier de beste LG aanbiedingen
Bekijk hier alle geruchten en toekomstige LG G4 aanbiedingen

Belsimpel.nl presenteert de LG G3. Bekijk deze video en een korte introductievideo hieronder:


Besturingssysteem

De toestellen van LG draaien voornamelijk op Android. Hiermee heeft u de beschikking over veel leuke en interessante applicaties waarmee u de functionaliteit van uw smartphone kunt uitbreiden. De eigen gebruikerslaag die LG heeft toegevoegd aan Android biedt zeer veel mogelijkheden tot personalisering. In de LG Smartworld Store kunt u verschillende achtergronden, thema’s, toetsenborden en ringtones downloaden. In het verleden verkocht LG ook toestellen met Windows Phone. Op dit moment zijn er geen Windows Phone toestellen van LG beschikbaar, maar de fabrikant heeft laten weten in de toekomst weer smartphones te ontwikkelen die draaien op Windows Phone. Tot op heden zijn deze smartphones nog niet uitgebracht.

Lees hier meer over Android
Lees hier meer over Windows Phone


Garantie en reparatie

Meer informatie vindt u op de LG garantie- en reparatiepagina.