Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Huawei

Huawei

Over Huawei

Huawei is het eerste Chinese merk dat de stap naar de rest van de wereld maakte. Naast mobiele telefoons het bedrijf ook complete netwerken voor mobiele telefonie. Huawei bestaat al sinds 1988, maar de telefoons zijn pas sinds 2012 verkrijgbaar op de Nederlandse markt. De telefoons behoren tot de huidige top van de smartphonemarkt. De toestellen van Huawei beschikken over het Android-besturingssysteem.

Toestellen

Bij Huawei staat een goede-prijskwaliteitverhouding hoog in het vaandel. De volwaardige smartphones zijn beschikbaar voor een scherpe prijs. Het nieuwste toestel van Huawei is de Huawei P9. Dit toestel heeft een haarscherp 5.2-inchbeeldscherm, een octacore-processor met een kloksnelheid van 2.5GHz en 3 GB werkgeheugen. Daarnaast is de pijlsnelle vingerafdrukscanner een zeer groot pluspunt van het toestel. Je hebt de telefoon hiermee binnen een oogwenk ontgrendeld. Met de 12-megapixelcamera maak je schitterende foto’s. Middenklasse toestellen van Huawei zijn de P8 en de P9 Lite. Verder biedt Huawei ook budgettoestellen aan, zoals de Huawei Y6 en Y360.

Hier vind je alle toestellen van Huawei
Bekijk hier de beste Huawei aanbiedingen
Bekijk hier de beste Android aanbiedingen


Bekijk hieronder een preview video van de Huawei P9:

Besturingssysteem

Toestellen van Huawei draaien dus op Android. Met dit besturingssysteem kun je veel applicaties en spelletjes installeren. Daarmee geef je jouw telefoon allerlei nieuwe functionaliteiten. Huawei past Android lichtelijk aan, zodat het op maat gemaakt is voor de telefoon. Bij deze aanpassingen is Apple als voorbeeld genomen. Dat betekent dat de applicaties niet in een grote lijst staan, maar bereikbaar zijn door naar links of rechts te swipen. De link hieronder geeft meer informatie over Android.

Lees hier meer over Android

Huawei VIP Service

Huawei VIP Service logoHuawei geeft nét een beetje extra met de Huawei VIP Service. Dit is een gratis dienst waarmee je je geen zorgen meer hoeft te maken. Registreer hiervoor je Huawei-telefoon binnen dertig dagen na aankoop – dat kan hier. Deze VIP Service geldt voor elke Huawei-toestel, en als je de P9, P9 Plus, P10 of P10 Plus hebt krijg je zelfs nog extra service! In het kort zijn dit de privileges die je bij elke Huawei-telefoon krijgt met de Huawei VIP Service:

  • 3 jaar garantie. Dit is in plaats van de standaard twee jaar.
  • 3 dagen Repair-service. Je Huawei-toestel wordt binnen drie werkdagen gemaakt. Als je telefoon onherstelbaar kapot is, krijg je een ander toestel van Huawei. Dit geldt drie jaar lang.
  • Gratis Pick Up- en Return-service. Wanneer je toestel naar de reparateur moet, wordt deze voor je opgehaald én gebracht. Ook dit privilege geldt drie jaar lang.

Deze privileges gelden alleen voor de P9, P9 Plus, P10, P10 Plus en Mate 9;

  • 3 maanden schermgarantie. Als je scherm binnen drie maanden stuk of bekrast is, krijg je eenmalig een nieuw scherm van Huawei.
  • Gratis vervangend toestel binnen 3 maanden. Als je toestel binnen drie maanden een hardware defect heeft dat binnen de garantie valt, krijg je gewoon een nieuwe. Zo simpel is het.

Als je al de Huawei Premium Service of een 3x3 Smart Deal hebt, kun je met dat account hier inloggen bij de Huawei VIP Service. Voor meer uitgebreide informatie kun je ook op deze pagina kijken! Meer informatie over de procedure vind je op de Huawei garantie- en reparatiepagina.