Dossier T-Mobile Toestelflexibiliteit

Heb je een T-Mobile Go Sim Only die je hebt afgesloten omdat je dacht dat je nog wel even met je telefoon kon doen, maar krijgt deze nu toch kuren? Dan heeft T-Mobile de oplossing voor je: T-Mobile Toestelflexibiliteit! Heb je nu een Sim Only Go-abonnement van T-Mobile, dan kun je deze eenvoudig vervroegd verlengen met een abonnement met telefoon.

Het mooie is, je nieuwe abonnement gaat meteen in. Je huidige abonnement wordt dan stopgezet, dus je zit niet met dubbele kosten.

Let op: heb je nu al een abonnement met toestelbundel? Dan is er voor jou T-Mobile Early Renewal!


Zo kom je in aanmerking voor Toestelflexibiliteit

Heb je nu een Sim Only Go-abonnement van T-Mobile en is je abonnement officieel nog niet verlengbaar? Dan kun je Toestelflexibiliteit aanvragen.
Je abonnement is vanaf 120 dagen voor het einde van het contract te verlengen. Duurt het dus nog langer dan 120 dagen tot je T-Mobile Go-abonnement afloopt, dan kun je vervroegd vernieuwen met Toestelflexibiliteit. Loopt je abonnement binnen 120 dagen af, dan kun je een normale verlenging aanvragen, of overstappen naar een andere provider.

Als je een betalingsachterstand hebt bij T-Mobile of als je op het moment van afsluiten van je huidige Sim Only in verband met je kredietwaardigheid niet in aanmerking kwam voor een abonnement met toestel, kun je geen gebruik maken van T-Mobile Toestelflexibiliteit.

Aan deze voorwaarden moet je nieuwe abonnement voldoen

 1. Je nieuwe abonnement moet een looptijd van 1 of 2 jaar hebben.
 2. De einddatum van je nieuwe abonnement moet later zijn dan de einddatum van je huidige Sim Only-abonnement.
 3. Je nieuwe abonnement bevat een toestelbundel van minimaal €1,- per maand.

Een nieuw abonnement met Toestelflexibiliteit bestellen

Wil jij gebruik maken van Toestelflexibiliteit van T-Mobile? Dat is erg makkelijk. Je kunt gewoon het abonnement met de telefoon van jouw keuze bestellen via onze website. Wij regelen de rest voor je!

Veelgestelde vragen

 • Kan ik T-Mobile Toestelflexibiliteit via Belsimpel aanvragen?

  Ja, dat kan! Je bestelt dan gewoon via onze website een nieuw 1- of 2-jarige T-Mobile-abonnement met toestelbundel. De rest regelen wij voor je.

 • Wanneer gaat mijn nieuwe abonnement in?

  Je nieuwe abonnement gaat direct in. Omdat je huidige abonnement wordt stopgezet, heb je geen dubbele kosten.

 • Wat is als ik me bedenk?

  Je hebt met T-Mobile Toestelflexibiliteit een bedenktermijn van 14 dagen. Als je je binnen deze termijn bedenkt, dan wordt je huidige Sim Only-abonnement weer actief en je nieuwe abonnement geannuleerd. Je moet de telefoon dan aan ons terugsturen. Je telefoon moet daarvoor nog in originele en ongebruikte staat zijn, zover redelijkerwijs mogelijk. Ook moeten alle accessoires, boekjes en verpakkingen nog onbeschadigd aanwezig zijn.