Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Beste voor jou: geen verkoopbonus voor de medewerker!

Inleiding

Best raar eigenlijk dat veel mensen in winkels kopen waar verkopers denken aan hun bonus, maar niet aan jou. Gelukkig doet Belsimpel.nl niet aan bonussen. Wij geven jou gewoon advies op maat. Hierdoor weet je zeker dat je altijd een toestel en een abonnement hebt die bij jou passen. Dus loop niet achter de kudde aan en maak zelf een slimme keuze! 


Wij kijken naar wat het beste bij je past!

BonusBonus voor verkopers

In veel telefoonwinkels is het zo dat verkopers een bonus krijgen als ze jou een bepaald merk verkopen. Jeroen & Jeroen van Belsimpel.nl willen de mobiele wereld ook in dat opzicht graag veranderen; daarom werkt Belsimpel.nl níet met bonussen. Onze medewerkers gaan op zoek naar de oplossing die het beste is voor jou.

Het gevaar van bonussen

Belsimpel.nl vindt het belangrijk dat jij als klant een aankoop doet die het beste is voor jou, niet voor de verkoper. Daarom werken wij niet met bonussen. Zo voorkomen we dat verkopers jou het verkeerde product aanraden. Op die manier zorgen we ervoor dat jij altijd een oplossing krijgt die goed bij jou past. En dus niet één waar de verkoper een plusje achter zijn naam mee verdient.

Hoe doet Belsimpel.nl dat?

Allereerst krijgen onze verkoopadviseurs een vast salaris en geen aanvullende premies voor verkopen. Zo zijn onze medewerkers verzekerd van hun loon en weten we zeker dat jij altijd goed advies krijgt. Belsimpel-collega’s worden er voortdurend op getraind om met elke klant op zoek te gaan naar de best passende oplossing. We helpen iedere klant net zo goed als onze eigen familieleden! Hierom kun je je vrienden en familie met een gerust hart naar een Belsimpel-winkel bij jou in de buurt sturen.


Onafhankelijk advies in onze winkels

Prijsinformatie op tablets

In onze winkels vind je prijstablets bij alle producten. Hierop kun je zelf bij elk toestel uitgebreide informatie vinden. Daarnaast kun je zo de handige abonnementenvergelijker gebruiken. Hierop vul je in wat jij precies zoekt in een abonnement of telefoon. Zo kun je aangeven of je juist meer belt, of liever sms’t. Of wil je juist een extra grote internetbundel met razendsnelle 4G-snelheden? Met de abonnementenvergelijker krijg je precies te zien welk abonnement bij jou past. Onze medewerkers geven je advies op basis van deze berekening, die dus altijd aansluit bij jouw wensen. Zo krijgt elke klant bij ons advies op maat. Daar komt bij dat de informatie precies hetzelfde is als op de website, óók de prijzen! 

Totale kosten over abonnementsduur

Op de prijstablets vind je ook wat alle combinaties je uiteindelijk kosten over de volledige duur van je abonnement. Of je nu een één- of tweejarig contract hebt afgesloten – met de abonnementenvergelijker weet je precies waar je aan toe bent. Als klant kun je deze berekening ook inzien. Onze medewerkers leggen je graag uit hoe dit werkt. Dat is compleet transparant. Hierdoor zie je als klant precies of de medewerker je iets adviseert dat ook écht goed bij jouw persoonlijke situatie past.

Deskundige verkopers

Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers je zo goed mogelijk helpen, worden zij periodiek getraind. Hierdoor blijven ze helemaal up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de telecomwereld! De verkoopadviseurs krijgen trainingen over alle producten die we bij Belsimpel.nl aanbieden. Ze kennen de producten van binnen en van buiten! Daarnaast toetsen we de kwaliteit van onze winkels en medewerkers regelmatig om zeker te weten dat het allemaal goed zit.


Ervaar zelf hoe eerlijk je geholpen wordt

Onze winkels vind je in 7 grote steden in Nederland:


Wist je dit al over Belsimpel.nl?

Bij Belsimpel.nl krijg je precies dezelfde telefoon, maar dan goedkoper en tegen betere voorwaarden.

Veel mensen verlengen klakkeloos hun abonnement, maar zijn bij Belsimpel.nl goedkoper uit