Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

ZTE informatie over telefoons, besturingssysteem, navigatie en garantie

Over ZTE

Van het merk ZTE heb je misschien nog nooit gehoord, maar het bedrijf bestaat al sinds 1985. In thuismarkt China is ZTE echter al jarenlang één van de grootste smartphone-fabrikanten. Daar houdt ZTE zich onder andere bezig met smartphones, tablets, mobiele netwerken en streaming media. Kortom: alles wat je op een smartphone nodig kunt hebben! ZTE heeft zich gespecialiseerd in het maken van toestellen met een strak uiterlijk en topprestaties – tegen een erg scherpe prijs. Hierom zijn deze toestellen dan ook sinds 2016 te verkrijgen bij Belsimpel.


ZTE-telefoons


ZTE Axon 7

De ZTE Axon 7 is een echt high-end-toestel. Deze stijlvol uitgevoerde telefoon beschikt over een metalen behuizing met vingerafdrukscanner, die superstevig is en prettig in je hand ligt. Opvallend zijn natuurlijk de speakers die zich aan de onder- en bovenzijde van de voorkant van het toestel bevinden. Hiermee beschik je over HiFi-audiokwaliteit. In combinatie met de 20-megapixelcamera en 8-megapixelcamera kijk je dus al je eigen video's terug in topkwaliteit. Zo beleef je je herinneringen alsof je er opnieuw middenin zit! Om de Axon 7 van rekenkracht te voorzien, is het toestel ten slotte uitgerust met een Snapdragon 820-processor. Hiermee draaien alle apps en games zonder enige problemen! Deze ZTE-telefoon ondersteunt dual-sim; er is dus ruimte voor twee simkaarten.

Specificaties

  • 5.5-inchdisplay
  • 20-megapixelcamera
  • 64GB uitbreidbaar geheugen
  • 4GB werkgeheugen
  • Vingerafdrukscanner

ZTE Besturingssysteem

Alle ZTE-toestellen draaien op Googles besturingssysteem Android. Hiermee heb je veel vrijheid om het toestel af te stemmen op je eigen wensen en voorkeuren. Je hebt bovendien standaard toegang tot de Google Play Store. Hier heb je de keuze uit meer dan twee miljoen apps en games. Hier zit dus vast wel iets tussen dat aansluit bij jouw wensen! Over Android heen legt ZTE hun eigen MiFavor-interface. Hiermee vullen ze Google aan op een manier die het bedienen van je ZTE-smartphone extra makkelijk maakt. Zo is er onder andere gedacht aan uitgebreidere ondersteuning voor stemcommando's en meer controle over al je apps.


ZTE Garantie en Reparatie

Op alle ZTE toestellen zit twee jaar garantie. Deze garantie dekt alle eventuele fabricagefouten. Als je gebruik wilt maken van reparatie verwijzen wij je graag naar onze Garantie & Reparatie-pagina


Alle ZTE-toestellen, met uitgebreide specificaties