ZTE informatie over telefoons, besturingssysteem, navigatie en garantie

Over ZTE

Van het merk ZTE heb je misschien nog nooit gehoord, maar het bedrijf bestaat al sinds 1985. In thuismarkt China is ZTE echter al jarenlang één van de grootste smartphone-fabrikanten. Daar houdt ZTE zich onder andere bezig met smartphones, tablets, mobiele netwerken en streaming media. Kortom: alles wat je op een smartphone nodig kunt hebben! ZTE heeft zich gespecialiseerd in het maken van toestellen met een strak uiterlijk en topprestaties – tegen een erg scherpe prijs. Hierom zijn deze toestellen dan ook sinds 2016 te verkrijgen bij Belsimpel.


ZTE-telefoons


ZTE Axon M

De ZTE Axon M is een compleet revolutionair toestel. Deze telefoon heeft namelijk niet één maar twee schermen, verbonden met een scharnier. Hierdoor kun  je deze telefoon op volledig nieuwe manieren gebruiken. Je kunt het scherm openklappen om er een soort extra groot scherm van te maken, of dichtklappen om een scherm aan de voor- en achterkant van het toestel te hebben. Naast deze bijzondere functionaliteit is het toestel zelf ook erg goed, met uitstekende hardware. Een high-end model met een wel heel bijzonder uiterlijk dus!

Specificaties

  • Uniek dubbel display met Full HD-resolutie
  • Snapdragon 821-processor
  • 64 GB uitbreidbaar geheugen
  • 4 GB werkgeheugen
  • 20-megapixelcamera

ZTE Besturingssysteem

Alle ZTE-toestellen draaien op Googles besturingssysteem Android. Hiermee heb je veel vrijheid om het toestel af te stemmen op je eigen wensen en voorkeuren. Je hebt bovendien standaard toegang tot de Google Play Store. Hier heb je de keuze uit meer dan twee miljoen apps en games. Hier zit dus vast wel iets tussen dat aansluit bij jouw wensen! Over Android heen legt ZTE hun eigen MiFavor-interface. Hiermee vullen ze Google aan op een manier die het bedienen van je ZTE-smartphone extra makkelijk maakt. Zo is er onder andere gedacht aan uitgebreidere ondersteuning voor stemcommando's en meer controle over al je apps.


ZTE Garantie en Reparatie

Op alle ZTE toestellen zit twee jaar garantie. Deze garantie dekt alle eventuele fabricagefouten. Als je gebruik wilt maken van reparatie verwijzen wij je graag naar onze Garantie & Reparatie-pagina