Sonim informatie over telefoons, besturingssystemen, GPS en garantie

Over Sonim

Sonim is leverancier van ‘s werelds meest robuuste telefoons ter wereld. Sonim ontwikkelt telefoons speciaal voor mensen die in industriële omgevingen werken of sporten. Het hoofdkantoor van Sonim bevindt zich in San Mateo, California. Het bedrijf verkoopt haar producten in meer dan 50 landen.


Sonim Telefoons

Sonim telefoons zijn speciaal ontwikkeld om in de meest extreme omstandigheden te overleven. Met een robuuste en water- en stofdichte behuizing overleeft de telefoon in nagenoeg alle omstandigheden. Zo blijven de telefoons functioneren bij extreem lage en hoge temperaturen van -20 tot en met 60 graden Celsius. Ook zijn sommige telefoons waterdicht tot wel 2 meter diepte en overleven ze een val van wel 2 meter hoogte op steen. Momenteel zijn er geen Sonim-toestellen bij Belsimpel.nl verkrijgbaar.


Sonim Besturingssysteem

Sonim heeft voor de telefoons een eigen besturingssysteem ontwikkeld. Deze heeft een overzichtelijke interface en duidelijke menu’s. Hierdoor vind je eenvoudig alle functies van de toestellen.


Sonim GPS

De meeste Sonim-toestellen beschikken over een GPS-antenne. Deze GPS-antenne wordt niet gebruikt voor gesproken navigatie, maar voor een Track en Trace-principe. De Sonim-toestellen zenden via GPS, mobiele netwerken en SMS je locatie door naar een server. De server weet daardoor altijd waar je bent. Dit is erg handig als je de locatie van een werknemer beschikbaar wilt hebben voor oproepen of nauwkeurige positiebepaling nodig hebt bij ongevallen. Tevens geeft het toestel een waarschuwing naar de server op het moment dat een telefoon lange tijd niet is bewogen. Dit kan namelijk betekenen dat er iets aan de hand is.


Sonim Garantie en Reparatie

Sonim-toestellen zijn praktisch onverwoestbaar. Daarom geeft Sonim Technologies 3 jaar onvoorwaardelijke garantie op zijn toestellen. Als je toestel een defect vertoont, om wat voor reden dan ook, geeft Sonim je een nieuwe telefoon! Zelfs water-, val- en stootschade vallen onder de garantie van Sonim. Met een Sonim toestel ben je ervan verzekerd dat je de komende drie jaar geen nieuwe toestellen meer aan hoeft te schaffen. Ook hoef je nooit meer een dure verzekering af te sluiten tegen eventuele schade!

Meer informatie over garantie en reparatie van je Sonim toestel vind je op onze Sonim garantie en reparatiepagina.


Sonim casus: Securitas

Sonim's telefoons zijn de ideale toestellen voor veeleisende omstandigheden. Securitas, marktleider in beveiliging, heeft in het verleden gekozen om de Sonim XP3 Sentinel te gebruiken voor haar beveiligers. Dit toestel is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens risicovol werk op afgezonderde locaties. Hiermee biedt Securitas haar medewerkers de zekerheid dat ze beschikken over het meest robuuste en betrouwbare toestel op de markt.