Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Simpel informatie over abonnementen, bundels, en mobiel internet

Simpel

Simpel Sim-Only Abonnementen en bundels

Bij Simpel kon je je 2-jarige abonnement geheel zelf samenstellen. Je koos eerst een belbundel, vervolgens een internetbundel en tot slot een smsbundel. Wilde je liever geen telefoon bij je abonnement? Dan kon je ook voor een Sim Only kiezen. Als je wilde bellen naar het buitenland kon je kiezen voor de speciale voordeelbundels van Simpel. Zo bespaarde je vele kosten en kon je met een gerust hart naar of in het buitenland bellen! Simpel wordt op dit moment niet langer aangeboden door Belsimpel.nl.


Simpel Internet op je mobiele telefoon

Bij een Simpel-abonnement kon je een internetbundel kiezen. Je had hierbij de keuze uit databundels van verschillende grootte, namelijk: 1000, 2000 of 3000 MB. De snelheid van mobiel internet is maximaal 14,4 Mb/s voor het downloaden en 2 Mb/s voor uploaden.


Simpel Nummerbehoud

Wanneer je de overstap maakt naar een abonnement bij een nieuwe provider wil je waarschijnlijk je nummer behouden. Dit was bij Simpel geen enkel probleem. Nummerbehoud kon altijd voor je worden aangevraagd en is gratis. Ook als je eerder prepaid belde, kon je gewoon je telefoonnummer behouden.


Simpel Klantenservice

Wil je contact opnemen met Simpel? Simpel is telefonisch bereikbaar via 088-1005757 op werkdagen van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Je kunt ook kijken op de website van Simpel voor veel gestelde vragen en om in te loggen bij Mijn Simpel. Verder is Simpel ook bereikbaar via Twitter en Facebook.