‹ Alle nieuwsberichten

De BlackBerry DTEK50: revolutionaire smartphone op het gebied van beveiliging

De BlackBerry DTEK50: revolutionaire smartphone op het gebied van beveiliging

Smartphones worden steeds beter beveiligd. Dat is natuurlijk goed om te horen want we zetten steeds meer persoonlijke informatie op onze smartphones zoals foto’s, berichten en zelfs internetbankieren.

Veiligheid boven alles

Met de DTEK50 levert BlackBerry een revolutionaire smartphone op het gebied van beveiliging. Volgens BlackBerry is het zelfs de best beveiligde Android-telefoon ooit. De DTEK50 beschikt bijvoorbeeld over een bijgeleverde beveiligings-app. Dankzij deze DTEK50-app krijg je inzicht over de beveiligingsstatus van je BlackBerry en krijg je tips hoe je de beveiliging van de smartphone nog verder kan verbeteren. Daarnaast krijg je automatisch de security-updates van Google en ontvang je notificaties wanneer applicaties toegang proberen te krijgen tot informatie of opties waar je geen toestemming voor hebt gegeven. Met de BlackBerry DTEK50 geef je virussen simpelweg geen kans meer!

Krachtig, snel en soepel

De uitstekende beveiliging is niet het enige wat de BlackBerry DTEK50 zo bijzonder maakt. Het toestel beschikt namelijk over uitstekende specificaties. De smartphone draait op een krachtige Snapdragon 617 processor die in combinatie met de 3 GB aan werkgeheugen snel reageert, oververhitting tegengaat en applicaties supersnel opstart. Het 5.2-inchbeeldscherm met een resolutie van 1920x1080 pixels is bovendien ontzettend scherp. Ook kun je dankzij de 13-megappixelcamera mooie foto’s maken die op het grote scherm helemaal tot hun recht komen. Al je foto’s, video’s en berichtjes kun je op slaan in de 16 GB aan opslagruimte, die met een micorSD-kaart uitgebreid kan worden tot wel 2 TB!

Doe mee en win!

Wil jij de trotse bezitter worden van een superbeveiligde smartphone? Doe dan mee aan onze winactie en misschien win jij wel de BlackBerry DTEK50! Je kunt het toestel uiteraard ook los kopen of in combinatie met een abonnement.

Hoe werkt het?

1. Surf snel naar onze Facebookpagina;

2. Like de Facebookpagina van belsimpel.nl;

3. Like en deel het bericht over de DTEK50;

4. Maak kans op de geweldige smartphone van BlackBerry!

5. Heb je gewonnen? Schrijf een creatieve en leuke review over je mooie prijs!

*Klik hier voor de details, spelregels en algemene voorwaarden. Voor het versturen van het toestel vragen wij tien euro borg. Na inlevering van de review wordt het bedrag teruggestort. 

Meer nieuws over: