‹ Alle nieuwsberichten

Daydream View voor Virtual Reality onthuld door Google

Daydream View voor Virtual Reality onthuld door Google

Vanaf nu is het mogelijk om in je eigen haarscherpe Virtual Reality te leven, dankzij de nieuwe Daydream View VR-bril van Google. De bril is niet alleen supercomfortabel, ook heeft Google allerlei functies toegevoegd die ervoor zorgen dat je je nog intenser in kunt leven in je virtuele wereld!

Controller

Dankzij de meegeleverde controller is het nu ook mogelijk om complexe games te spelen in Virtual Reality. De kleine controller is zo precies, dat je er zelfs mee kunt tekenen! Bij de Samsung Gear VR-bril is het nu nog niet mogelijk om je game met een controller te besturen, maar dat zal binnenkort waarschijnlijk wél kunnen. De eerste game die beschikbaar is voor Daydream is een game rond de film Fantastic Beasts and Where to Find Them. In het Harry Potter-Universum los je puzzels op met een toverstokje. Daarnaast komt er een game uit waarin je vanuit een cockpit de ruimte rond schiet. Dit belooft veel goeds voor alle gameliefhebbers!

Gemak en comfort

Google heeft veel energie gestoken in het gebruiksgemak. Je opent de bril gemakkelijk, zet je toestel erin en klaar! De binnenkant van de VR-bril is voorzien van een zacht kussentje, zodat de bril prettig aanvoelt als je hem op je gezicht hebt. De Daydream View VR-bril steekt op het gebied van comfort met kop en schouders uit boven de rest van de VR-brillen op de markt. De bril is nu alleen nog geschikt voor toestellen met Daydream, niet elk Android-toestel werkt hiermee. De Pixel en de Pixel XL, de nieuwe telefoons van Google, zijn wel Daydream-ready en geschikt voor Virtual Reality. De Google Daydream View komt in het wit, grijs en rood.

Bron: Androidplanet, Tweakers

Meer nieuws over: