Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw geslepen en gepolijst - HTC Touch Diamond 2 en Touch Pro 2

Opvolgers van succesmodellen

HTC heeft de opvolgers van zijn twee succesmodellen, de Touch Diamond en Touch Pro voorgesteld, de Touch Diamond 2 en Touch Pro 2. Grootste verschillen met de voorgangers zijn grotere displays met een hogere resolutie, krachtigere accu's en een betere integratie van de TouchFlo-3D-interface in Windows Mobile 6.1

Touch Diamond 2

Het touchscreen-scherm van de Touch Diamond 2 is van 2,8 naar 3,2 inch gegroeid, met een resolutie van 480x800 pixels. Een interne opslagmogelijkheid is er niet, maar microSD-kaarten kunnen uiteraard wel geplaatst worden. Het werkgeheugen omvat 288 MB en de camera heeft een resolutie van 5 megapixel. De accu heeft nu een capaciteit van 1100 mAh, wat er helaas wel voor zorgt dat het toestel nu 13 millimeter dik is. De voorganger, de Touch Diamond, was maar 9 mm dik, maar die hield het door de 900 mAh accu meestal maar een dag uit. Bekijk hieronder een video van de HTC Touch Diamond 2:

 

Touch Pro 2

De Touch Pro 2 beschikt over een touchscreen-scherm van maar liefst 3,6 inch, dat echter ook over een resolutie van 480x800 pixels beschikt. De hoek van het scherm is in te stellen, zodat de leesbaarheid optimaal is. De accu beschikt nu over een capaciteit van maar liefst 15 mAh, terwijl het HTC toch gelukt is om de dikte van het toestel met een millimeter te verminderen. Met 17 millimeter dikte is de Touch Pro 2 echter nog steeds een flinke jongen. De camera is niet vernieuwd, deze heeft net als bij z'n voorganger een resolutie van 3,1 megapixel. De rest van de eigenschappen zijn vergelijkbaar met de voorgangers, maar alsnog zeer uitgebreid. HSDPA en HSUPA zijn aanwezig, net als GPS, WLAN, Bluetooth 2.0 en een processor van Qualcomm met 528 MHz. Bekijk hieronder de video van de HTC Touch Pro 2:

 

 

De Touch Diamond 2 is beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van 2009, de Touch Pro 2 vanaf de tweede helft van het jaar.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
LG G8s ThinQ Black

LG G8s ThinQ Black

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.