‹ Alle nieuwsberichten

Gelekt: foto’s nog onaangekondigde Sony Xperia-vlaggenschip

Gelekt: foto’s nog onaangekondigde Sony Xperia-vlaggenschip

Sony lijkt nog dit jaar met een nieuw high-end toestel op de markt te komen. Op uitgelekte foto’s in handen van GSM Arena is een tot nu toe onaangekondigde opvolger van de Sony Xperia X Performance te zien. Hoewel de naam van dit nieuwe vlaggenschip nog onbekend is, laten de foto’s een veelbelovend toestel zien.

Sony De smartphone heeft typenummer F8331 gekregen, waarbij de F verwijst naar het jaar 2016. Het lijkt er dus op dat Sony nog dit jaar met een nieuwe telefoon in de X-serie zal komen. Het scherm van het toestel is iets groter dan die van de Sony Xperia X Perfomance die eerder dit jaar verscheen.

Op de afbeeldingen is vooral het verschil in design goed terug te zien. Het toestel is voorzien van een gebogen scherm en metalen behuizing. Het nieuwe vlaggenschip van Sony beschikt over een full-hd-scherm. De camera’s op het toestel hebben een uhd-resolutie en zouden in staat zijn om 4k-videobeelden op te nemen. Dit wordt tot nu toe alleen nog ondersteund door toestellen uit de Z3+ en Z5-serie. De camera op de achterzijde is voorzien van een dubbele led-flash. Zo maak je ook in het donker en bij schemering mooie foto’s.

Verder lijkt dit het eerste toestel van Sony te zijn met een usb-c-poort. Op de zijkant van de telefoon lijkt een ingebouwde vingerafdrukscanner aanwezig te zijn. Aan de bovenkant zit een 3,5mm-jack voor het gebruik van een koptelefoon. De nfc-antenne bevindt zich, zoals we van Sony gewend zijn, aan de voorkant.

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar dit mogelijk nieuwe vlaggenschip van Sony, jij ook? Houd vooral Belsimpel.nl in de gaten voor meer informatie over dit toestel!

Bronnen: Tweakers en Androidplanet