‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: zo zien de nieuwe Nexus-telefoons eruit

Gerucht: zo zien de nieuwe Nexus-telefoons eruit

Nadat vorige week al de eerste specificaties uitlekten, is er nu nieuws over het uiterlijk van de nieuwe Nexus-smartphones. Die worden naar verwachting later dit jaar door Google en HTC gepresenteerd. Het doorgaans goed ingelichte AndroidPolice toonde vandaag een zelfgemaakte render.

Het gaat hier dus niet om een gelekte render van de Nexus-telefoons, maar om een eigen ontwerp van AndroidPolice. Het lijkt er sterk op dat ze deze gefabriceerd hebben aan de hand van een render die ze zelf onder ogen hebben gekregen, maar niet mogen publiceren. Wij hebben wel vertrouwen in AndroidPolice, die eerder hetzelfde deden bij de Nexus 6.

Uit de afbeelding blijkt in ieder geval dat de telefoons, die inmiddels de codenaam Sailfish en Marlin hebben gekregen, een strak uiterlijk krijgen. De behuizing bestaat geheel uit aluminium en de standaardkleur van de toestellen zou zilver zijn. De beide Nexus-toestellen worden waarschijnlijk ook verkocht in het zwart. Mogelijk komt er ook een versie met een witte voorkant en blauwe achterkant. De Nexus-telefoons van 2016 zien er in ieder geval behoorlijk anders uit dan de eerdere modellen. Zo lijkt het erop dat er vrijwel helemaal geen merknaam achterop de telefoons is te zien. Op het ontwerp is alleen een kleine “G” van Google te zien.

Volgens AndroidPolice zijn er ook nog wel wat onzekerheden. Zo kunnen de afmetingen en de afwerking van de randen nog wat veranderen en is er nog geen duidelijkheid wat de drie gaatjes naast de camera precies betekenen. Wat wél goed zichtbaar is, is dat de cameramodule helemaal niet uitsteekt. Dat is in ieder geval goed nieuws!

Bron: AndroidPolice, Tweakers

 

Meer nieuws over: