‹ Alle nieuwsberichten

Actie: Sennheiser hoofdtelefoon bij aanschaf van een Alcatel IDOL 4 Plus!

Actie: Sennheiser hoofdtelefoon bij aanschaf van een Alcatel IDOL 4 Plus!

Belsimpel.nl heeft op dit moment twee mooie acties van Alcatel die je niet wilt missen! Naast het feit dat je een IDOL 4S met VR-bril kunt winnen, geeft Belsimpel bij aanschaf van de IDOL 4 Plus nu een hoofdtelefoon van Sennheiser cadeau! Update: deze actie is inmiddels verlopen.

De Alcatel IDOL 4 Plus is een ontzettend fijn toestel. De telefoon maakt haarscherpe foto’s, heeft een werkgeheugen van 3 GB, een octacore-processer en een helder 5.2-inchbeeldscherm. Erg handig is de flitser aan de voorkant van het toestel, waardoor je ook bij weinig licht goede selfies maakt! Deze selfies maak je met de 8-megapixelcamera aan de voorkant. De camera aan de achterkant heeft 13 megapixels. Heb je wel eens stress gehad omdat op het laatste moment bleek dat je telefoon leeg was? Dat komt met de IDOL 4 Plus niet voor. Het toestel is namelijk razendsnel opgeladen dankzij Quick Charge 2.0. Je lege batterij is hiermee na 30 minuten laden al voor 60 procent vol! 

Sennheiser Headphone cadeau!

Al enthousiast geworden over dit toestel? Er is meer! Van 28 juni 2016 t/m 31 juli 2016 krijg je bij aanschaf van het toestel een hoogwaardige hoofdtelefoon van Sennheiser cadeau. Deze lichte hoofdtelefoon brengt een kraakhelder, dynamisch geluid voort en heeft een goede bas. Daar komt nog bij dat bij de IDOL 4 Plus standaard een Virtual Reality bril wordt geleverd. Met deze bril stap je zó in de virtuele wereld en waan je je totaal ergens anders. De VR-bril geeft bijvoorbeeld een extra ervaring bij het gamen, maar ook panoramafoto’s of livestreams komen hierdoor echt tot leven.

Belsimpel.nl geeft ook drie keer de IDOL 4 Plus met VR-bril weg. Aan deze actie kun je nog steeds deelnemen. Hiervoor hoef je alleen maar onze Facebookpagina te liken, en het bericht over deze winactie te liken en te delen!

Meer nieuws over: